Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombat este egyedül otthon. :\ ti hogy birjátok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 17:36
2/31 anonim válasza:
Szombat? Este? Egyedül? Itthon?
Ennél jobb nem is lehetne :3
3/31 A kérdező kommentje:
1. van tekilád? hol laksz? :D
2010. ápr. 24. 17:43
4/31 anonim válasza:
a tekilázásba én is beszállnék:P
5/31 anonim válasza:
en inkabb boroznak,egy gyertyafenynel es egy halk zenenel,es a tobbit tudjatok,volt alkalom amikor ithon is voltam,mi olyan nagy szenzacio?:)))))
jaj istenem szombat este van,buli,nem maradok othon,megyek inni,mit csinalyak?szanalmas tinik,ennel sokkal csodasabb az elet hidjetek el,horgaszat,kirandulas,egy ket napra,de a diszko patkanyok ezt nem tudhatjak
clyde
clyde
6/31 anonim válasza:
Csodálatos! Húsz éve vagyok nős.
8/31 anonim válasza:
Hát, ha nagyon magam alatt vagyok akkor egy kis cigi meg bor, közben valami jó DVD vagy gépezés.
De van amikor pont arra vágyok, hogy egyedül legyek. Néha számomra kell egy kis magány is.
9/31 anonim válasza:
én másnapos vagyok, szóval birom xD, huuu ha most innom kéne biztos kidobnám a taccsot xD
10/31 anonim válasza:
Én szerencsére nem egyedül leszek. Velem lesz a valószínűségszámítás könyvem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!