Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem álnak szóba olyan pasikal akik nem jönnek be nekik külsőleg?
Üzenem azoknak, akik a fullos külső mellett voksoltak, ilyen-olyan stílusban:
A profi külső nem Garancia a minőségi szexre. Kockás hasúak között rengeteg az olyan pubertás fejű, akinek f.ngja nincs arról még 30 évesen sem(!), hogy mi az a női orgazmus, ujjait sem képes használni szex terén csak azt az egy db. micsodáját, amiről azért lehet érdekes véleményeket mondani. Számomra nagy csalódás a kockás hasúak 95%-a garantáltan. 28N.
Nem kérek prvát üzeneteket.
Nem mások ízlését akarom megváltoztatni, nem értetted pontosan, amit írtam. Az utópikus felhőkben lévő fejeket ráztam meg egy kicsit a realitásba.
Én rengeteg rusnya képű és viselkedésű kockahasút láttam már és tapasztaltam. Szerintem teljesen antiférfiak. Ha csak ilyenek lennének a magyar társadalomban, akkor biztos, hogy leszbikus lennék.
A csúnya fogalmát pedig engedd meg, hogy eldöntsem én magamnak ki a csúnya és ki nem. Az viszony tény, hogy vannak olyan emberek, akiknek az bőven elég, ha fullos csajuk vagy pasijuk csak tartja a micsodáját, mint egy deszka, nagy zéró érzékkel és totál érdektelenséggel, hogy a másiknak esetleg volt-e valami érzése közben vagy sem.
Brávó internetes és bulvár agymosás, megvan a hatása bőven ;) :*
45-46: ok, ez meg van értve maximálisan, hogy nem arról van szó. Ha irritál a véleményem, akkor lehet lapozni, nagyon egyszerű.
45: ismétlés: nem Akarom megváltoztatni másik ízlését. Kérsz erről a mondatról részletesebb bemutatót?
Mert a nők felszínesek, nekik JÁR a tökéletesen kinéző Men's magazin címlappasi v. filmsztárpasi.
A legtöbbje nem is magának pasizik amúgy, hanem a nagyérdeműnek. A pasi csak státusszimbólum, hogy lehessen kivel felvágni a nagyvilág (és a többi nő) előtt. És akkor az ilyen nők panaszkodnak hogy az übermacsó alfahímjük felcsinálta őket és otthagyta két zabigyerekkel egy fiatalabb/csinosabb lányért és hogy milyen szemetek is a pasik. Valahogy egy szikrát nem tudom sajnálni őket, megérdemelték amit kaptak, jó lecke volt.
Persze lehet önérzeteskedni és egyedül maradni, aztán 60 évesen kivénhedve egy rakat macskával majd gondolkozhatnak rajta, hol qrták el az életüket, de hát ez már nem a mi bajunk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!