Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem álnak szóba olyan pasikal akik nem jönnek be nekik külsőleg?
#25.-nek:
Tudod, normális emberek, sok esetben van akinek valaki nem tetszik külsőre, de megismeri, megszereti belsőleg, utána már tudod nem látja azt az embert csúnyának.
De hát ugye le kellett pontozni 13:27-kor szóltam hozzá.
Le kellett pontozni, de ettől függetlenül ez az igazság.
Ezért van sok ribizli, aki házas férfival dugatja magát, ingyen K U R V Á T csinál magából a férfi kedvéért, de az úgy se fogja dobni az asszonyát.
Illetve ezért van sok érdek kapcsolat is.
Régen nem voltak az emberek annyira odáig azért, hogy csak helyes pasik kellett volna a nőknek, de ma már ez megy. Nem lehet mindenki helyes pasi, akkor az ne is találjon magának barátnőt? Aki nem helyes?
Az a baj, most lehet jönni azzal, hogy keressen a saját magához illő nőt, aki szintén ronda, de még azok is helyes pasit akarnak maguknak akik rondábbak.
Tegyük fel, van egy srác, nem jön be, de kedves vagyok, beszélgetek vele. Letisztázom, nem akarok tőle semmit. De mivel beszélgetek vele, azt hiszi, hogy -bár mondtam, hogy nem akarok vele kapcsolatot- van nálam esélye. Aztán amikor realizálódik benne, hogy tényleg nem hülyéeskedtem, nem lesz köztünk semmi, akkor hőbörög meg fröcsög, hogy hitegettem meg ilyesmi.
Kell ez nekem? Nem.
Istenem..már megint ez a "régen így, úgy".
Régen is a jóképű, helyes férfiakat választották a lányok.
Nálunk a faluban, az idősebb hölgyek mindig elmesélik, hogy az ő férjük volt a legszebb férfi a faluban, azért is szerették meg.
De mindig a régen -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!