Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Msn-en le kéne koptatni egy pasit ötletek?
Az van, h felvett valaki a sulimból, már hónapok óta nézett vipen/kicsit ijesztő/,de nekem nem tetszik meg nem is akarok vele beszélni, csak sajnos az msn-em magától visszaigazol mindenkinek, és most ha rám ír, hogy pattintsam kíméletesen?
Nem akarom bunkón, mert olyan már volt és össze vissza le lettem qrvázva...
Amúgy nem 13 éves vagyok, mielőtt még írnátok, hanem 17, tudom nem sokkal több, de mindegy...
1. ne írj neki vissza
2. ird neki hogy most nem érsz rá
3. ha ir is csak igen vqagy nem eket irjj.. aha/értem, az jó..
Tudni fogja..
Ezeket mindig játszd el.
ez jó ötlet
és mi van, hogy ha kérdezget, h miket szeretek meg mi a hobbim, akkor is legyek olyan flegma?
pffff
ennél undoritóbb nincs is, hogy játszol vele, meg nem mondod meg h mivan csak próbálsz utalgatni, igy nem fog leszálni rólad csak elbizonytalanodik egy kicsit, meg szar érzése lesz töle egy csomó ideig.. Ennél megalázóbban nem is viselkedhetnél vele..
mondd meg neki hogy bocs, de most nem szeretnék ismerkedni, vagy van valakid, vagy nem szimpi vagy valami DE NE JÁTSZD EZT EL VELE !!
üdv
17/f
HA kérdezget vissza és nem ahgyja abba akkor hagyd amiket irtam. Mond meg neki hogy nem akarsz vele beszélni, mert az tényleg nem jó hacsak flegmázol vele.
Neki se jó, de az imidzsednek sem lesz az.
Látom figyelsz mit tanácsolnak itt... Na, mégegyszer:
Ne legyél bunkó, hanem mondd neki, hogy nem akarod megbántani, de nem szeretnél vele ismerkedni, mert más tetszik vagy ilyesmi. Ilyen egyszerű. De ne így, hogy: "Húúúúúz az anyádba te csöves!" Olyan aranyos módon tedd. Béke.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!