Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szolnom kellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szolnom kellene?

Figyelt kérdés
Nem tudom jo kategoriaba irok, de mivel mar nem tinik (24-25) remelem jo :) 3 eve vannak egyutt, kisebb megszakitasokkal, lenyeg hogy mind ket fellel joba vagyok, bar mostanaban a lannyal vannak nezeteltereseim (srac nagyon regi baratom) szeretnek tanacsot kerni, hogy mit tegyek, vagy inkabb mit ne. A sracrol azt kell tudni, hogy anyagilag nagyon jol all (fel millio ft felett keres havonta, emelett mindent megvesz a lanynak, tenyleg mindent. MK ora kellett neki megvette, iphone 7 megvette es ezek nem kis aprosagok, semmi nevnap, szulinap csak ugy. Hozzateszem a srac nagyon imadja, a mindene es mindenert ami van o dolgozott meg erte. A lany meg tanul, buliba jar, megismerkedett 4 honapja egy masik fiuval (szinten gazdag, (bmw, merci) csak a kulonbseg h itt a sracnak a segge ala van tolva minden, es folyton mesel nekem, hogy nem tudja kiverni a fejebol es hogy tetszik neki nagyon. A kerdesem az lenne, elmondjam ezeket a baratjanak? Vagy hagyjam? Ez az o dolguk..
2017. máj. 1. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Mondd meg a csajnak, hogy amit csinál, gáz... és ő mondja meg a barátjának. Ne végezd el helyette a piszkos munkát.
2017. máj. 1. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a srác érdekében mondd meg.. amúgy ha jól veszem ki,a jelenlegi barátja azért keres az átlagnál jobban,mert megdolgozik érte,a másik meg nem.. ehhez képest elég nagy barom,hogy csak így kiszórja a pénzt (fura,mert általában azok szoktak jobban figyelni mire költenek akik maguk keresik meg a pénzt).. a csaj valószínúleg le fog lépni a másik sráccal,mert ők gazdagabbak(legalábbis én így veszem ki),a mostani barátja meg verheti a fejét a falba,hogy elúszott a befektetése (az Mk őra meg az iphone sosem térülnek meg)..biztos nem fog jól esni neki,de valószínűleg az még kevésbé hogy összetörték a szívét..
2017. máj. 1. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:
73%

Szóval a csajnak tetszik egy másik pasi. Nem találkozgat vele direkt, nem kavarnak, nem csókolóztak, nem szexeltek.

Ezt elmondta a barátjának, vagyis neked, te meg továbbadnád kavarásképp a semmit.

Remélem fordítva is elmondanád a csajnak, hogy a haverod megnézett egy jó nőt, vagy arról dumált veled, hogy mennyire szívesen megdugna egy hírességet.

Semmi sem történt. Nem tudom miért haverkodnak veled. Szerintem irigy vagy.

2017. máj. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!