Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnom kellene, ha egy fekete fiúval találkozom?
Figyelt kérdés
Nem találkoztunk még, csak beszélgettünk. Úgy adódott, hogy valamelyik nap a szüleim nélkül megyek abba a városba, ahol ő él, és össze tudnánk futni, de csak tényleg minimális rövid időre. A szüleimnek erről nem szeretnék szólni, mert mi lesz, ha nem is fog tetszeni a fiú, vagy nem olyan, akit elképzeltem, akkor többet nem is szeretnék majd vele találkozni. Az gáz, ha a szüleim nem tudnak arról, hogy egy külföldivel fogok találkozni? Nem voltam még randin sem ezelőtt. 18 vagyok.2014. nov. 18. 16:34
2/13 anonim válasza:
Nem azért kell szólnod, mert fekete, hanem azért, mert találkozol valakivel. Mindig kell egy harmadik személy, aki tud róla, hogy ha baj van, egyáltalán tudjanak valamit. Ezen felül csak nappal, világosban, nyilvános helyen, bőrszíntől függetlenül!
3/13 anonim válasza:
Azzal találkozol akivel akarsz, a külföldiek is emberek, nem valami másik dimenzióból érkezett barbár faj, nem hiszem, hogy külön be kellene jelenteni, hogy nem magyar akivel találkozol, vagy úgy egyáltalán szólni róla, hogy találkozol valakivel.
4/13 anonim válasza:
Nem baj kivéve ha baj lesz. Akkor meg nagy baj lesz. Legalább egy jó barátodnak mondd el aki nem pletykás, de ha gond van akkor tud rólatok.
5/13 anonim válasza:
Nem kell beszámolnod róla. De mielőtt a szüleid is találkoznak vele, azért említsd meg, mert aki nem találkozik feketékkel, az nagyon meg tud lepődni, és akkor lesznek kínos percek.
Ha rasszisták a szüleid, akkor az további problémákat vethet fel.
6/13 anonim válasza:
Semmi baj azzal, hogy fekete, ez olyan, mintha rád azt mondanák, hogy lány vagy ami ugye egyáltalán nem probléma... emiatt ne aggódj, ha meg nem fog tetszeni, akkor végig csinálod a randit, és utána írsz neki, hogy bocsi, de más tetszik... és a szüleidnek meg nem muszáj szólnod, persze ha szeretnél akkor okés... a te döntésed :)
7/13 anonim válasza:
Marceline annyi infóból a seggüket fogják kitörölni a szülők, ha baj van.
8/13 A kérdező kommentje:
Nyilvános helyen lesz, és rajtam kívül még tudni fog erről 2 másik barátom, akik a közelben is lesznek. És tényleg nem fog hosszú ideig tartani, max 1-2 óra beszélgetés.
2014. nov. 18. 16:39
10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: ezt most hogy értetted?
2014. nov. 18. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!