Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
Szerelmes belém egy lány csak az a baj, hogy énis lány vagyok és a legjobb barátnőm volt, most rettegek tőle.Állandóan megszeretne érinteni,simogatni.A másik gond, hogy rajta kívűl nem volt más barátnőm.Mondjuk leeshetett volna hamarabb is mi a helyzet, állandóan a lányoknak bókólt, őket dicsérte.Még konkrétan nem mondta a szemembe nem beszéltünk erről nyíltan,állandóan rejtett mondatokban beszél amit én értek, de úgy csinálok mintha nem venném észre.Arra várok,hogy ő mondja a szemembe,vagy előzzem meg és mondjam meg neki, hogy ez lehetetlen, a fiukat szeretem..?nem merek belé taposni.Mert szerintem azt hiszi, hogy énis hajlok erre mert még nem volt barátom (17 vagyok), de csak egyszerűen nincs a környezetemben senki,szarul is érzem magam,már vágyok valakire.ez van.Nem tudom mért én vagyok ilyen szerencsétlen...
2010. máj. 15. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy a fiúkat szereted, mielőtt elfajulna a helyzet. így már úgyse lehet ugyanaz a barátságotok.:(
2010. máj. 15. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha beszélgettek, utalgass rá, hogy láttál valami helyes fiút erre arra, és megprobálod becserkészni, vagy ilyesmi, ebből majdcsak venni fogja a lapot.
2010. máj. 15. 12:02
 3/6 Rainmaker ***** válasza:
Utolsó válaszoló nem mond hülyeséget. Hallgass rá.
2010. máj. 15. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem is mond meg hogy valaki megteccet neked netán lehet szerelmes is vagy belé meg hogy jó teste van ilyesmi :)
2010. máj. 15. 12:26
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Valószínű ez lesz, de nem tudom mi lesz ebből, pontosan mit is akar.Annnyira fáj, mert szükségem van a barátságára.Mért nem képesek az emberek az ellenkező nemükhöz vonzódni????Milyen hülye világ máár ez?
2010. máj. 15. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Most mondok valamit. Az emberek 11% a homosexuális. Szal ha egy olyan faluban élnél, ahol pontosan 100-an éltek, akkor abból a 100 emberből 11 a saját neméhez vonzódna... Durva mi? :S
2010. máj. 16. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!