Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsony, pici lanyok hordtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony, pici lanyok hordtok csak azert magassarkut hogy magasabbk legyetek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen 9-es, a férfiaknak nem tetszenek a szép hosszú combok, és lábak... Kérlek mesélj még..

Lehet a 160-170 centi közötti férfiaknak "nem kellenek" a magas nők, de 180 felett szerintem kevés férfi vágyik 150-es általános iskolás fejlettségű barátnőre :)

2017. máj. 1. 14:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát én 157 vagyok, a két legjobb barátnőm 178 és 183 centi magasak. Nem érzem hülyén magam és nem hordok magassarkút.
2017. máj. 1. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindenhol én vagyok a kicsi szóval igénylem. Meg akkor sokkal nöcisebbnek érzem magam😏
2017. máj. 1. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Hat en 152cm vagyok es meg az eletben nem mertem fel venni magassarkut mivel sport cipoben is kepes vagyok kitorni a bokam.(mar megtortent)

Es a semmiben elesni terdre,hasra,hatra,esetleg fejre (nemtudom hogy de kepes vagyok ra)

Es amugy is baratnom 178cm magas csinos szoke es megis legtobb esetben ha epp bulizunk vagy valami hozzam jonnek oda a sracok a torpeseg a szexepilem😊

2017. máj. 1. 16:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 161 cm vagyok. 16-17 éves koromban kb csak magassarkút hordtam, mert zavart az alacsonyságom. Viszont minden abban suliba járni meg utcán gyalogolni, elég kellemetlen volt. Fájt tőle a lábam, feszengtem is benne, mert nehezen ment a járás, a mindennapos viselet kikészítette a labam,

Aztan egyszer annyira besokalltam, hogy átváltottam lapos sarkúra, hú, az mennyei volt, mintha selymen járnék. :) szóval 2-3 éve már lapokban járok kb mindig, vagy maximum az 5-7 cm-es cipők jöhetnek szóba, azok huzamosabb ideig is kényelmesek. És mivel így jobban is érzem magam, sokkal szexibbnek is tűnök, nincs meg az a gyötrődős kisugárzásom.

Persze 1-1x, ha az alkalom úgy kívánja, Felveszek 10-12 cm-s cipőket, olyankor jól is esik, de nem rendszeresen...

19/L

2017. máj. 18. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!