Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok mostanában sokszor az exemmel?
A régi párom nagyon csúnyán kihasználta a naivságomat és a szeretetemet, ráadásul több éve történt ez, úgyhogy már nincsenek felé érzelmeim, nem akarnék tőle soha semmit, még csak találkozni sem vele.
Mostanában mégis többször álmodtam, hogy találkozunk, bepróbálkozik, meg beszélgetünk.
Rossz érés így felkelni, mert van azóta barátom, akit nagyon szeretek, vele tervezem leélni az életem, nem értem, akkor miért jönnek elő ilyen dolgok.
Elmondtam a barátomnak? Zavar, hogy nem beszélek vele erről, mert mindenben őszinték vagyunk egymással, de félek, hogy ezzel megbántanám.
Szia, pontosan az általad leírtak igazak rám is, szintén több éve, hála égnek mostanában nem álmodtam róla. Inkább korábban előfordult, hogy egy "szebbik énje" jelent meg. Ami totál nem ő volt, csak a korábban idealizált kivetülés szerintem, lelkileg és még arcra is szépült. Nálad is erről van szó?
ui: ugye nem én vagyok az említett egyén? :D Ez 15 hónapos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!