Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat veszítek azzal, ha SOHA...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat veszítek azzal, ha SOHA az életben nem szexelek?

Figyelt kérdés
Sajnos, így alakult, pedig én szeretnék.
2010. máj. 15. 10:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
23 és fél éves vagyok, nem volt komoly kapcsolatom, szűzként meg ennyi idősen "csajozni" egyenlő az öngyilkossággal. Szóval nem jött össze, ha idáig nem jött össze később sem fog, ezért fog kimaradni.
2010. máj. 15. 11:01
 12/31 anonim ***** válasza:
53%
Attól függetlenül hogy nincsen barátnőd, a szexről nem kell lemondanod. Manapság annyi ku*vát találsz amennyit csak akarsz. Sőt, még jól kinézőt is, csak ne az út mellett keresgélj.
2010. máj. 15. 11:02
 13/31 A kérdező kommentje:
Rosszlányok.hu?
2010. máj. 15. 11:07
 14/31 anonim ***** válasza:
57%
Jajj, ezen ne aggódj! A barátom is 22 volt, mikor elvesztette a szüzességét! Amúgy vannak olyan lányok, akik kimondottan vonzónak találják, ha ők vezethetnek be egy srácot a szex rejtelmeibe! És ez komoly! Sőt, egyszer én is ki szeretném próbálni :P
2010. máj. 15. 11:30
 15/31 anonim ***** válasza:

Na ne butáskodj. :) Még bőven van időd, és rengeteg csajt találnál, akit ez nem zavarna, csak a hozzáállásodon kellene változtatni.

És igen, sok dologból maradnál ki, úgyhogy hajrá.

2010. máj. 15. 11:35
 16/31 anonim ***** válasza:
ugyan=) nekemis van ismerösöm aki 23évesen járt ELÖSZÖR fiuval:D é mindig vanak 20+évesen szüz fiuk ha meg az zavar hogy szüz vagy sztem fgj egy aranyos barátnöt akivel elveszited vagy ha félsz hogy elrontod akkor khurvázz utána keresel egy csajt ahol már több tapasztalatal indulsz és ennyi de a szex az kell!:D
2010. máj. 15. 12:16
 17/31 anonim ***** válasza:

Te rosszul v?

A SZEXtől nincs jobb dolog:D

Hidd el főleg nekünk fiúknak nincs jobb.

2010. máj. 15. 12:45
 18/31 anonim ***** válasza:
Ne parázz, mert akkor meg mit szóljak én, egy tizessel idősebb vagyok és ugyanott tartok mint te.
2010. máj. 15. 13:09
 19/31 anonim ***** válasza:
Most mi a büdös francért siránkozol? Változtasd meg a szemléletedet! Ennyire hiányzik a hetente 19 új partner, meg a mononukleózis? Sokkal cikibb, mintha szűzen halsz meg! Kerüld az álszent ribancokat, a normálisaknak meg ne köntörfalazz túl sokat, és légy velük őszinte! Ennyi.
2010. máj. 15. 14:19
 20/31 anonim ***** válasza:
Örök életedre egy nagy gyerek maradsz, soha nem válsz felnőtté.
2010. máj. 15. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!