Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú szereti a párját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú szereti a párját elmegy otthonról csavarogni mikor tudja hogy a feleségének abortusza lesz?

Figyelt kérdés

Terhes volt a felesége, és mint utólag kiderült pont akkoriban vetethette el mikor elment otthonról csajozni, nem tudom otthon mit mondott hova megy.

Szerintetek szereti?

2017. ápr. 30. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Nyugi, téged nem szeret, az a lényeg. A többivel meg ne foglalkozz, élvezd amíg tart, aztán game over.
2017. ápr. 30. 21:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Mivan??? :D

Félre értés ne essék én nem vagyok ezzel az emberrel!!

Csak hallottam es ez történt és nem tudom felfogni hogy ha ennyire semmibe nézi akkor minek van vele.

2017. ápr. 30. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Talán csak virágért ment le, de csak ánuszrózsát talált.
2017. ápr. 30. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos gyűlöli, és rá se tud nézni. Ettől eshetett teherbe a felesége is.

A gyereket meg otthon szokták elvenni, nem kórházban, így biztos feltűnt a feleségnek, hogy pont akkor eljött otthonról csajozni. Még jó, hogy ez neked, kívülállónak is szemet szúrt!

2017. ápr. 30. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Ha az abortuszt egy vita előzte meg és ő volt az a fél, aki szerette volna, hogy megtartsák akkor igen. Így lehet lázadni mondván ő ebben nem vesz részt. Ez jutott hirtelen eszembe, de biztos van még egyéb felmentő körülmény. Tragédiák, haláleset, elbocsátás, akármi
2017. ápr. 30. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
42%

Csavarogni, vagy csajozni?... mert hol ezt írsz, hol azt

Mert nem mindegy!

És igen!

Szereti!

2017. ápr. 30. 23:24
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Mi van? Felesége férfiaknak van, nem fiúknak. Ha meg valaki mégis olyan hülye, hogy hozzámegy egy kisfiúhoz, akkor magára vessen. Aki meg szereti a párját az nem jár el csajozni.
2017. máj. 1. 05:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja ha nem te vagy a csak akkor nincs is miröl beszélni, mert semmi közöd hozzá.
2017. máj. 1. 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:

tudom en vagyok a hulye de nem ertem:

- azert ment el csajozni meg csavarogni mert a csaj ment abortuszra?

- vagy a csaj ment abortuszra azert mert a srac elment csajozni meg csavarogni ?

nem mindegy

2017. máj. 1. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:

#9-es

Tudja a franc!

A Kérdező csak teszteli a témát.

2017. máj. 1. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!