Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti szeretitek ha a hajtokkal jatszanak?
Figyelt kérdés
Arra lettem figyelmes hogy egy ket csaj nagyon birja hogy ha a hajukat piszkalom :D .
Az egyik még nyogni is szokott xD
Valaszotokat indokoljatok meg hogy miert igen avagy miert nem! Korotokat is irjatok le lanyok:D
2017. ápr. 30. 20:20
1/6 anonim válasza:
Attól függ,ki játszadozik. Ha bejön a pasi,nyilván nem ellenkezem. 20/n
2/6 anonim válasza:
Nem. Nem tudom, miért nem, így vagyok összerakva.
29/N
3/6 Linó03 válasza:
Ha nem utálom az illetőt, akkor akárkitől jólesik, fiútól, lánytól, mert kellemes érzés, olyan zsibbasztó, ellazító.
5/6 anonim válasza:
Engem borzalmasan irritál. Nem igazán tudom megmagyarázni, egyszerűen zavar. Páromtól elviselem, másoktól nem. (Nyilván a fodrász más tészta, ő nem játszik a hajammal.)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :D
2017. máj. 1. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!