Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki össze költözne egy munkanélküli férfivel, aki átlagos külsejű,2-3 sört, meg egy üveg vörös bort iszik naponta, szeret mesét nézni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 16:37
11/14 anonim válasza:
Szegényke enne már egy jó vacsit meg el is kéne mosogatni.
12/14 anonim válasza:
Szerintem ezt minden nő kihagyná.
13/14 anonim válasza:
Cöö.. egy ekkora főnyereménynek, mint te, majdnem írtam, de én csak a fehér bort szeretem és a Pokémont. :(
27,5N
14/14 anonim válasza:
Nos.
Ami nekem ebből nem gond: átlagos külső, mesenézés. Munkanélküliség akkor, ha átmeneti, és aktívan keres munkát (maholnap 28 éves, dolgozó nő vagyok, annyit elvárhatok, hogy ne a farkát verje a párom segílyre tojva a munkakeresésbe)
Ami baj: alapvetően azzal nem lenne bajom, hogy napi szinten iszik. Na de ennyit? Napi szinten? Ez már alkoholizmus. Plusz ha munkanélküli, akkor miből telik rá? És azt miért nem értelmesebb dologra költi akkor? Mondjuk képezteti magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!