Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelnétek a helyzetet, ha?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy szeretőtök a párotok mellett, aki iszonyatosan jól dug, jobban mint a párod (bár a párod sem rossz, de valahogy mégsem tökéletes). Úgy helyben hagy minden egyes alkalommal, ahogy az neked kell, ahogy arra szükséged van. A farka tökéletes.(-en megfelel a te igényeidnek). Viszont egy héten egyszer tudtok találkozni és chaten beszéltek, ahol sokszor nem úgy működik a kommunikáció ahogy az elején meg ahogy szeretnéd és ez megmérgezi a hangulatot, ezen túl pedig már felüti fejét nálad a féltékenység...Szóval próbáljam elnyomni magamban ezt és kussoljak, szüntessük be az írkálást és így kerülve a konfliktust addig élvezkedjek vele amíg lehet és tart? Ő eddig egyetlen találkozót sem mondott le. Viszont a kezdetektől viszi a dologba a romantikus elemeket is, amire fel is hívtam a figyelmét, hogy nem tudom hova tenni hisz tudtommal ez csak szexről szól. Tovább csinálta..ez oda vezetett hogy közelebb kerültem hozzá érzelmileg és már van bennem féltékenység is. Hogy intézzem a dolgot?
És miért baj, ha beleszeretsz a szeretődbe? A szerelem úgyis elmúlik nagyonmax 3 év alatt, és mivel komolytalan kapcsolatról van szó, ezért végül a pároddal marad csak meg a kötődés... nem látom hol a probléma.
2017. ápr. 30. 17:17
12/18 anonim válasza:
Szorol szora ez a szitu nalam, bar en nem vagyok foglalt.
Keress olyan partnert, aki minden téren megfelelő számodra.
2017. máj. 3. 11:05
15/18 anonim válasza:
Valószínűleg csalódott lennék, hogy milyen szar ember vagyok. Aztán szakítanék a barátnőmmel, mert jobbat érdemelne.
Nos, én így kezelném.
2017. máj. 5. 01:38
16/18 anonim válasza:
Hánynom kell tőled!
2017. máj. 5. 02:02
17/18 anonim válasza:
De sok erkölcsös ember lett hirtelen! :) Persze, nagyon nem helyes amit a kérdező tett, de az vesse rá az első követ akinek még sosem fordult elő az életében olyan, ami nemigazán követendő példa.
Főleg ahogy telik az idő egy kapcsolatban, házasságban és korban....bármi előfordulhat, bármibe belesodródhattok, még olyan helyzetbe is,amitől korábban messzemenőkig tiltakoztatok volna.
2017. máj. 5. 07:24
18/18 anonim válasza:
Ebből nekem az jön le hogy màr jobban szereted a pàrodat !Ennek igy nincs értelme ugy is lebuksz egyszer ês a pàrod csalódik benned és otthagy a szeretőd is lelép mert csak szexet akart és semmi több !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!