Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ido utan tenyleg beleszeretsz abba akivel szexelsz?
Ezt olvastam.
Hogy pl bejön valaki talalkozgattok lefeküdtök es nem csa a lány a fiu is el kezd erezni a lany irant akarva akaratlanul....ez tenyleg igaz?
Én pl hajlamos vagyok kötődni már egy után. Emiatt szívok most is. -.-
30/f
Persze, hogy igaz.
Az egymáshoz közel kerülő emberek kötődni kezdenek egymáshoz. A szex pedig két ember közt a legrövidebb távolság, ugye...
Emberfüggő. Jól mondja az egyik válaszoló, ha alapból lett volna szerelem, akkor felgyorsítja, megerősíti a folyamatot, de ha nem, akkor nem fog csodát művelni.
Viszont ha belegondolsz, mennyi kapcsolat megy tönkre úgy is, hogy egyébként rendszeresen szexelnek. Nekem eddig minden exemmel úgy ért véget a nagy szerelem, hogy amúgy sokat szexeltünk és jó is volt, aztán hiába a hálószobai minőség, ha egyébként elmúlik a lángoló érzelem. Ha ebbe az irányba működik, akkor működhet a másik irányba is. De alapvetően csak a szex miatt nem fogsz senkibe se beleszeretni.
Szex kötödést ad, egyfajta birtoklási vágy alakul ki. Már mint számomra nagyon fontos az a lány. Viszont nem mondanám h szerelmes vagyok. Inkább azt h jó érzés h az enyém és még jobb h a barátnős hisztik sincsenek :DD
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!