Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel szeretkeztek, ellehet képzelni helyette mást?
(Tehát srác csalja a barátnőt, ezzel a lánnyal aki mesélte)
Hogy a pasi azt mondta neki, hogy az ágyban mikor lefekszik a csajjal (barátnőjével), az ő jó fenekét képzeli oda, és csak arra tud elélvezni . Valóban van ilyen? Jómagam lányként nem tudom elképzelni.
Milliárdból egy ilyen. Mi lesz a többiekkel?
Na igen, itt jön ki, hogy nem tudod milyen az érem másik felén lenni, erre utal a "többen is udvaroltak nekem". Aha! Csak tudod sok nő van akinek senki, és még a helyzetüket sem tudod elképzelni. Fentről minden könnyebb.
De vissza az eredeti kérdéshez: A ronda emberek párjai, biztos, hogy másra gondolnak. Ilyen a természet.
Ha van olyan férfi aki nem kell senkinek, akkor nő is kell, hogy legyen ilyen. És nem 1-1 személy van ilyen.
Fene tudja.
Van egy közeli ismerősöm, ő csúnyácska, az az ijesztő fajta csúnyácska, akire nem kellemes ránézni, másrészről sárgák a fogai, lepedékesek, és rossz a lehelete, és a szaga is, nem viccelek, van, hogy hetente csak egyszer találkozik fiúval (randi), de volt, hogy kétszer.
Én pedig csak 2 hónap után jutottam el egy tisztességes randira, és mégsem nézek úgy ki.
Tehát nem tudom mitől függ ez, de nekem az ő példája, nem azt mondatja, hogy a csúnykábbak nem kellenek .
Szóval a nőknél a legrosszabb bányarém is kell valakinek, de a férfiak "legrosszabb" 10-20%-a meg dögöljön meg, mert utolsó szarok.
Nagyon fair.
utolsó előtti:
Sajnos valóban ez is lehet, de nem voltam még férfi, nem tudom milyen. Csak az én közeli példám az, hogy valahogy ezt a leányzót mindig megtalálják, jön neki minden héten több új jelölés, én átlagosként pedig társkeresőn ismertem meg a párom- ha már így nézzük ez is furcsa, mert ugyan benne mit látnak, hogy már a facebookon is ismerkedni akarnak vele, és engem meg miért csak a társkeresőn vettek észre.
De észre fogod venni, hogy az életbe tök sok minden nem fair, tehát ezen ne stresszelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!