Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel szeretkeztek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel szeretkeztek, ellehet képzelni helyette mást?

Figyelt kérdés

(Tehát srác csalja a barátnőt, ezzel a lánnyal aki mesélte)

Hogy a pasi azt mondta neki, hogy az ágyban mikor lefekszik a csajjal (barátnőjével), az ő jó fenekét képzeli oda, és csak arra tud elélvezni . Valóban van ilyen? Jómagam lányként nem tudom elképzelni.

2017. ápr. 29. 20:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Milliárdból egy ilyen. Mi lesz a többiekkel?

2017. ápr. 29. 21:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Ugyan mi lenne? Mindenki boldogul, vagyis a nagy többség igen. Tehát van elég csúnyácska ismerősöm is, és van párja! Tehát ő nem hiszem, hogy sokszor fontolóra veszi, hogy kár, hogy nem olyan tökéletes. A legtöbben nem vagyunk hibátlanok, és a lány belsejét nem tudjuk, lehet csak kívülről ez a hibátlanság, belülről meg ezer van. Nekem az a véleményem, hogy ezen ahogy én, úgy sokan mások sem rágódnak, van párom, és mikor ismerkedtem nem csak ő udvarolt, tehát nem érzem magam nyomorultul .
2017. ápr. 29. 21:37
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Na igen, itt jön ki, hogy nem tudod milyen az érem másik felén lenni, erre utal a "többen is udvaroltak nekem". Aha! Csak tudod sok nő van akinek senki, és még a helyzetüket sem tudod elképzelni. Fentről minden könnyebb.

De vissza az eredeti kérdéshez: A ronda emberek párjai, biztos, hogy másra gondolnak. Ilyen a természet.

2017. ápr. 29. 21:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Van olyan 'ronda' nő, akinek senki nem udvarol? :)
2017. ápr. 29. 21:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha van olyan férfi aki nem kell senkinek, akkor nő is kell, hogy legyen ilyen. És nem 1-1 személy van ilyen.

2017. ápr. 29. 21:49
 16/19 A kérdező kommentje:

Fene tudja.

Van egy közeli ismerősöm, ő csúnyácska, az az ijesztő fajta csúnyácska, akire nem kellemes ránézni, másrészről sárgák a fogai, lepedékesek, és rossz a lehelete, és a szaga is, nem viccelek, van, hogy hetente csak egyszer találkozik fiúval (randi), de volt, hogy kétszer.

Én pedig csak 2 hónap után jutottam el egy tisztességes randira, és mégsem nézek úgy ki.

Tehát nem tudom mitől függ ez, de nekem az ő példája, nem azt mondatja, hogy a csúnykábbak nem kellenek .

2017. ápr. 29. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Szóval a nőknél a legrosszabb bányarém is kell valakinek, de a férfiak "legrosszabb" 10-20%-a meg dögöljön meg, mert utolsó szarok.

Nagyon fair.

2017. ápr. 29. 23:45
 18/19 Estádio de Felchút ***** válasza:
Én a Kasszás Erzsit képzelem oda.
2017. ápr. 30. 00:36
 19/19 A kérdező kommentje:

utolsó előtti:

Sajnos valóban ez is lehet, de nem voltam még férfi, nem tudom milyen. Csak az én közeli példám az, hogy valahogy ezt a leányzót mindig megtalálják, jön neki minden héten több új jelölés, én átlagosként pedig társkeresőn ismertem meg a párom- ha már így nézzük ez is furcsa, mert ugyan benne mit látnak, hogy már a facebookon is ismerkedni akarnak vele, és engem meg miért csak a társkeresőn vettek észre.

De észre fogod venni, hogy az életbe tök sok minden nem fair, tehát ezen ne stresszelj

2017. ápr. 30. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!