Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel szeretkeztek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel szeretkeztek, ellehet képzelni helyette mást?

Figyelt kérdés

(Tehát srác csalja a barátnőt, ezzel a lánnyal aki mesélte)

Hogy a pasi azt mondta neki, hogy az ágyban mikor lefekszik a csajjal (barátnőjével), az ő jó fenekét képzeli oda, és csak arra tud elélvezni . Valóban van ilyen? Jómagam lányként nem tudom elképzelni.

2017. ápr. 29. 20:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
Van, amikor a férjemmel szeretkezem én is csak akkor tudok elélvezni, ha a szexi, fiatal, izmos kollégámra gondolok...
2017. ápr. 29. 20:53
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Biztos van ilyen, hogy van aki Donald Trup-ot képzeli az élettársa helyébe, egy nő írta itt nemrég.
2017. ápr. 29. 20:56
 3/19 A kérdező kommentje:

Háát :D mik vannak.

Én azt gondolnám, hogy abba a kapcsolatba amibe már nincs semmi szerelem (mint a fiú, és a barátnőjébe), ott már ritka a szex, vagy nincs. :D

Erre még gondolni sem mertem volna

2017. ápr. 29. 20:57
 4/19 anonim ***** válasza:
15%
Mindenki mást képzel el, főleg a nők. Ami jogos is, mivel a férfiak rondák, főleg az igaziak. Ezért is jobb nekik a nemlétező fehérneműmodellekre gondolni CGI hasizmokkal.
2017. ápr. 29. 21:01
 5/19 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és rám nem igaz, nagyon élvezem a szexet a párommal, és arra amit látok :)
2017. ápr. 29. 21:02
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Jó, akkor a te pasid éppen egy CGI testű fehérneműmodell. Van ilyen.

2017. ápr. 29. 21:06
 7/19 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem, hogy megkérdezem tőle, de csak nem :D
2017. ápr. 29. 21:10
 8/19 anonim ***** válasza:
20%
Mert a valóságban nincs six pack, csak CGI-al lehet létrehozni.
2017. ápr. 29. 21:19
 9/19 anonim ***** válasza:

Amit a képen látsz, azt valóban. Ugyanez nőben is megvan ám, a nagy mell, vékony alkat, széles derék, tökéletes bőr kombóval.

Hasonló még talán lehet, lásd a kérdező pasiját.

2017. ápr. 29. 21:22
 10/19 A kérdező kommentje:

Persze, hogy van.

Láttam lányként 2 évvel ezelőtt a nyaraláson, egy szinte tökéletes lányt, na az valóban olyan volt, amire azt mondanák ha képen látnák, hogy retusálva van

2017. ápr. 29. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!