Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ha a pasitok az egész kenyeret szeretné hogy vedd, akkor azt vennél, vagy szeleteltet amit te szeretsz?
Én visszakérdeznék: és majd felszeleteled nekem, ha kell?
Ha igen, azt vennék. Ha nem, akkor ilyet is, olyat is.
Vennék mindkettőt. Ha mondjuk egy kilót vennék, akkor fél kiló ilyet, fél kiló olyat.
Mondjuk én jobban szeretem az egész kenyeret, mert frissebb. De szoktunk szeleteltet is venni, mert az egyikünk jobb, a másikunk meg balkezes, ezért nem tudjuk szépen szeletelni.
Manapság már minden nagyobb (sőt, kisebb) üzletben van gép, ahol magadnak szeletelheted fel a választott kenyeret. Szóval, egész kenyeret választanánk a párom kedvéért, és felszeletelném még a boltban - mert szerintem sokkal jobban a szép gépi vékony szeletek, mint a morzsálódó vacak, amit én vágok otthon. :) Plusz kevésbé fogy gyorsan.
Ha nem az íze/frissessége/puszta heppje miatt akar egész kenyeret, hanem mert pl. így jobb az otthoni tárolás, vagy hasonló, akkor a megszokott kilós helyett két félkilósat vennénk, és csak az egyiket szeleteltetném fel.
Vegyél a párodnak ajándékba egy szeletelőgépet vagy az otthoni teendők közül vállald át, hogy te szeleteled a kenyeret.
Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!