Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, veletek is gyakran megesik, hogy akár egész nap csak 1-2 szót írtok a párotoknak, ha nem találkoztok?
Ha együtt vagyunk, minden rendben, tudom, hogy szeret. Viszont ha nem találkozunk aznap, vagy 2-3 napig, néha az az érzésem, mintha nem is léteznék. Elérhető, de van, hogy csak délután vagy este ír 1-2 szót, esetleg elküld egy vicces képet, amit éppen talált. Már beszéltem vele erről, utálja a messengert alapvetően, és ezt megértem, de ha én tűnök el fél napra, rögtön jön az aggódó üzenet, hogy hol vagyok. Fordított esetben meg várhatok a válaszra is.
Igyekszem lazán felfogni a dolgot, hogy nem is olyan fontos messengeren beszélni, de én mégis igénylem, hogy ha nem találkozunk, akkor is tudjam, hogy gondol rám, fontos vagyok. (Tudom, hogy ezt neki is meg kellene mondanom így, ahogy leírtam, meg is teszem, amint találkozom vele.)
En a baratommal, nem egesznap,de eleg sokat beszélünk messengeren.
De szerintem nem is szukseges hogy ejjelnapal beszeljunk, mivel ha igy mindent elmondunk egymásnak egy ido utan nem lenne meselnivalonk.
Nalunk ilyen 2-3 oras kimaradasok vannak egy-egy tartalmasabb beszélgetés kozott. Es ez igy nagyon jo.:)
Nőként válaszolok, remélem nem haragszol. Mi távkapcsolatban kezdtük a férjemmel és nem igazán pötyögtünk napközben, olyan is volt, hogy egy elfoglaltabb időszakban 1-2 napig egyáltalán nem is kerestük egymást. Egyébként sem kommunikáltunk naphosszat, hanem maximum úgy, mint ahogy írod, néha egy vicces kép vagy pár mondat. Utáljuk mindketten a messengert, whatsappozást és minden ilyesmit, nekünk nem ad semmit a kapcsolathoz, helyette inkább hétvégén Skypeoltunk egy hosszabbat, 2-3 hetente pedig együtt töltöttünk egy hétvégét. Tökéletesen megfelelt mindkettőnknek, az ilyen mindennapi pötyögés kikergetett volna minket a világból is.
Mégis összeházasodtunk, szóval gondolhatod, hogy ettől még szerettük/szeretjük egymást, egyszerűen csak ez a netes kapcsolattartás nem mindenkinek fekszik :) Embere válogatja. Azóta, hogy együtt élünk, pedig maximum akkor keressük egymást, ha valami fontos kérdés van, akkor is inkább telefonon. Ne ehhez mérd a szeretetét szerintem, viszont ha ennyire zavar, akkor nyugodtan mondd el neki és állapodjatok meg valamilyen kompromusszumban.
Szerintem irritáló amikor a másik fél egész áldott nap rád van akadva. Oké szeretem meg minden, de egyszerűen nem tudok annyit beszélni, hogy 0-24-ben társalogjunk. Ismerkedős fázisban oké amíg át nem beszéltek csomó témát meg mindent, de amikor már együtt vagytok kibeszéltetek kb. mindent.
Én szinte rosszul vagyok amikor 1 nap, 2.ára megcsörren a telefonom úgy, hogy valójában a másik félnek nincs is semmi mondani valója szimplán kapcsolat fenttartás céllal beszéljük a semmit :D
Ahogy más is írta: engem is irritál ha állandóan rezeg a telefon. Ha dolgozom nincs időm nyomkodni, a hívást felveszem (vagy visszahívok amint lehetőségem lesz rá), felételezve hogy fontos, de ami várhat estig azzal nem igazán van módom foglalkozni. Ugyanígy ha elmegyek valahova valamit intézni.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!