Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek odaadjam neki a telefonszámot véletlenül az ölábe ejtve?
Figyelt kérdés
Mindennnap látok egy fiút de nem merek odamenni hozzá dumálni. szerintetek jó ötlet lenne ez a cetlis dolog?(utána persze rögtön leszállnék na villamosról) ha tetszem neki akkor meg tudna írni nekem.2010. máj. 14. 22:27
1/10 A kérdező kommentje:
*ölébe
2010. máj. 14. 22:28
3/10 anonim válasza:
egypróbát megér :D
plusz tök izgi lehet az ilyen :D
sok sikert hozzá :D
4/10 anonim válasza:
És mit csinálsz, ha nem veszi észre és Te ebből meg azt vonod le, hogy nem akart felhívni? Vagy fordítva.
Bár jobb megoldást én sem tudok, szóval hajrá. :D
20F
5/10 A kérdező kommentje:
szóval nem tartjátok cikisnek a dolgot? (elsősorban fiúk véleményére vagyok kíváncsi)
2010. máj. 14. 22:34
6/10 A kérdező kommentje:
annyira szerencsétlen csak nem lesz a fiú,nem? :)
2010. máj. 14. 22:35
7/10 anonim válasza:
ez tökjó, sose jutna ilyen eszembe.:D probáld ki:) és írd le hogy sikerült-e, írt v felhívott-e:D kíváncsi leszek:D
8/10 anonim válasza:
:) Szerintem ez nagyon frappáns ötlet ... ha egy csaj így adná meg a számot, aki még nekem is bejön, azt tuti hogy felhívnám, már a széndéka érdekében is, mert mondom ez egy baromi nagy ötlet!
Sok sikert hozzá :)
9/10 anonim válasza:
Ha tutira nincs barátnője, akkor jó ötlet. De ha van, akkor inkább ne.
10/10 A kérdező kommentje:
hát az a baj hogy nem tudom hogy van-e barátnője, mert mindig csak a villamoson látom.de köszi a sok bátorítást ki fogom próbálni azt hiszem ha ennyien mondjátok :):)
2010. máj. 15. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!