Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a maszturbac...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokjak le a maszturbaciorol?

Figyelt kérdés
Mar egy eve maszturbalok de le szeretnek szokni rolla...Mar probaltam de csak egy hetig birtam ki hogy ne verjem ki.....Mit csinaljak hogy minnel hamarabb lemondhassak rolla?
2010. máj. 14. 20:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mert ugy hallottam rakot okoz ha gyakran kiveri az ember....es semmi kedvem rakos lenni...amugy kosz az eddig normalis ertelmes valaszokat...a tobbiek meg nezzenek magukra...szanalmas gyerekek
2010. máj. 14. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Azt qrvára de rosszul hallottad.

Férfiak fele rákos lenne, gondolkozz már.

2010. máj. 14. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Épp ellenkezőleg. Ha bizonyos időközönként nem üríted ki a tankot,akkor nagyobb esélye van a prosztataráknak. Meg különben is, ha nem vered ki,majd éjszaka meglep a cuccos, szal semmi értelme leszokni róla.
2010. máj. 14. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Nézd, nem tudom, hogy mi a problémád a maszturbációval, de én nem javaslom azt, hogy leszokj róla, főleg azért, mert nem lehet róla úgy igazán, hogy ne kelljen maszturbálnod. Ez egy ösztönös késztetés, amit ha megpróbálsz elfojtani, akkor különböző problémák léphetnek fel, például felnőtt korban korai magömlés (ezt nem részletezem, hogy miért, ha nem probléma). Emellett a maszturbáció nem jár semmilyen negatív hatással, nem alakul ki tőle tudtommal semmi, ami gátolna a későbbi szexualitásodban.(+rákot se kaphatsz tőle, ez egészen biztos). Úgyhogy tényleg csak annyit javaslok, hogy ne fojtsd el, csináld ha jól esik:).
2010. máj. 14. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem érdemes róla leszokni!

Én naponta csinálom, vagy akár naponta többször is. Az meg, hogy rákot kapsz a sok veréstől, nagy baromság :D

Nyugodtan csináld tovább, ha kell, akár naponta többször is!

2010. szept. 25. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!