Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti összejönnétek egy férfival attól függetlenül hogy csúnya?

Figyelt kérdés
nem kérek közhelyeket hogy valaki biztos meg hasonló hülyeségek, itt most mindenki értse a saját helyzetére
2017. ápr. 27. 01:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én régen hozzá is mentem...de nagy hiba volt.Ott csalt, ahol csak tudott, így elváltam tőle.
2017. ápr. 27. 06:59
 12/22 anonim ***** válasza:
57%

Csatlakozom az egyik korábbi válaszolóhoz: nekem is volt olyan "pasim", még tizenéveimben, aki kifejezetten csúnya volt és nem tetszett és nem is vonzódtam hozzá. Nagyon hamar véget ért. De nem tudom azt mondani, hogy csak a külseje miatt nem volt vonzalom, mert gyakorlatilag semmi közös nem volt bennünk. Képtelenség bármit szeretni egy olyanon, aki nem is tetszik, meg még beszélgetni sem lehet :D

Onnantól kezdve meg leginkább olyan pasijaim voltak, akik másnak vagy tetszettek, vagy nem, nem különösebben foglalkoztatott, a bennem keltett érzések voltak a döntők. Ha vonzódtam hozzá, ha volt valami közös bennünk, akkor működött a dolog. Az, hogy valaki, valamikor csúnyának gondolta az adott pasit a legkevésbé sem érdekelt sosem.

A férjem sem egy tipikus szépfiú. Látom rajta, tudom róla. Túlsúlyos, nem edz, a pofija inkább jófiús, de közben nagy krumpliorrú... Hát szépnek hangzik? Nekem mégis a világ leggyönyörűbb férfija. Rengeteg közös van bennünk, egyből megtaláltuk a közös hangot, a humorunk, hobbijaink, érdeklődésünk, minden stimmel. Azért ha az ember 60-70 évet tervez leélni valakivel, mégsem a külső az elsődleges döntési faktor, a szépség múlandó, meg egy idő után már unalmas is, ha csak ennyit tud valaki, de a személyiség, a figyelem, minden más egyéb az megmarad hosszú távon is, és ez a fontos. Szerintem. Más szerint lehet, hogy nem. Most nagy dolog, olyat kell keresni, aki nem így gondolkodik.

2017. ápr. 27. 07:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Összejöttem, hozzá is mentem. Azóta is viccelődnek vele a barátai, hogy biztos milliós örökséget hazudott 😆 DE - annak ellenére, hogy a külseje nem felel meg a mai ideálnak, ő egy magabiztos, jó humorú, nagyon férfias jellemvonású férfi. Sosem okozott neki problémát a külseje a csajozásban, nem féltékeny, hogy engem mondjuk sokan megnéznek...stb. Olyan csúnya pasival, akinek ez problémát okoz, és nem hiszi el, hogy más tulajdonságaival tudja ezt kompenzálni, nincs önvizalma... Na azzal a típussal biztos nem működdne hosszú távon és nem a külseje miatt.
2017. ápr. 27. 07:45
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Aki azt írja, hogy igen, az hazudik. Minden nőnél alapelvárás, hogy a férfi jól nézzen ki. Maximum olyan fordulhat elő (velem is előfordult már), amit többen is írnak, hogy azt hitték, működni fog vonzalom nélkül is, aztán kiderült, hogy nem.
2017. ápr. 27. 07:49
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

Inkább itt ;) Nem válszolok privikre, mert félreértik.

Akkor az önbizalmadon dolgozt egy kicsit. Hidd el, egy magabiztos fellépés nagyon sokat számít, az első benyomás. A vonzalomnál sokkal kevésbé számít a külső a nőknél. Egy karakteres arcot pl normális öltözködéssel, frizurával, ápoltsággal

, magabiztos fellépéssel simán lehet kompenzálni. De mondok még egyet, vannak illatok, amikre egy-egy nő felkapja a fejét. A férjem akkoriban azt hiszem boss-t használt. De tisztán emlékszem, hogy megéreztem az illatát, és megmozdult bennem valami, olyan férfias kisugárzást adott neki az is 😍

A másik, hogy próbálkozni kell. Hidd el, minden nőt és férfit, még a legszebb/leghelyesebbet is van, aki visszautasít. Nem kell ettől magadba zuhanni, meg kell tanulni kezelni és gyorsan tovább lépni. Ebből ne azt a következtetést vonja le senki, hogy nem elég jó, egyszerűen csak nem egymást keresitek. Én tiniként azt gondoltam, hogy csúnya vagyok és jól se öltözködtem, önbizalmam nulla... persze kaptam számtalan elutasítást, tudom milyen. Aztán a korral az ember elfogadja önmagát, mai szememmel azt mondom, hogy kifejezetten szép voltam tiniként, a visszautasítás annak szólt, hogy sugárzott rólam az önbizalomhiány, hogy elégedetlen vagyok magammal. Meg hat persze én se tetszhetek mindenkinek, nincs ezzel baj, de tényleg azt gondolom, hogy nem a külsőm volt a fő oka az elutasításnak, hiába gondoltam akkor azt. Az önsajnálat meg senkit sem visz előre... ;)

2017. ápr. 27. 08:09
 16/22 A kérdező kommentje:
én inkább lemondok a dologról úgy döntöttem
2017. ápr. 27. 08:11
 17/22 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Kész vagy kérdező. Litániákat írtak a nem szèpségideál férfiak csáberejéről. Neked sincs gond a veled született külsőddel. Csak a magadhoz és mádokhoz való hozzáállásoddal...
2017. ápr. 27. 08:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha nem vonzódom hozzá akkor esélytelen.

De ha vonzó is lenne és meglátom, vagy megtudom, hogy dohányzik, akkor se jönnék vele össze.

2017. ápr. 27. 09:27
 19/22 A kérdező kommentje:
:(
2017. ápr. 27. 09:30
 20/22 anonim ***** válasza:
67%

Már nem.

Két ilyen kifejezetten előnytelen külsejű fiút szerettem. Mindkettő hangzatos szólamokat puffogtatott, hogy ők a külsejük miatt nem találnak társat. Aztán mintegy kompenzálásképpen rányomultak a hátam mögött minden nőre, ráadásul pocsékak(ügyetlenek és önzők) voltak az ágyban. Soha többé.

2017. ápr. 27. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!