Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti összejönnétek egy férfival attól függetlenül hogy csúnya?

Figyelt kérdés
nem kérek közhelyeket hogy valaki biztos meg hasonló hülyeségek, itt most mindenki értse a saját helyzetére
2017. ápr. 27. 01:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
A lelke legyen szép, a teste ápolt, a stílusa passzoljon az enyémhez. Nekem nem az a lényeg, hogy milyennek született, hanem az, hogy milyenné vált az eddigi élete alatt.
2017. ápr. 27. 01:11
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
1-es vagyok. A privire a válaszom az, hogy igen. Én csak ilyen szempontok alapján választok partnert, mert számomra ez a fontos. Volt már olyan párom, aki külsőre mások szerint a "bottal sem piszkálnám meg" kategóriába tartozott, de szerintem csodálatos ember volt. A barátnőim fogták a fejüket először, hogy normális vagyok? Én ennél sokkal jobb kaliberű pasikat is megkaphatnék! Fél év múlva már mind engem irigyelt, mert ők fele annyi szeretetet, törődést, gyengédséget sem kaptak a szépfiúiktól, mint én a páromtól. Hihetetlen módon meg tud szépíteni egy csúnya férfit egy szép lélek. Minden porcikáját tiszta szívből szerettem.
2017. ápr. 27. 01:42
 3/22 anonim ***** válasza:
15%

Egy igaz nő válaszát olvashattuk.

24/F

2017. ápr. 27. 01:45
 4/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem, és nem hiszem, hogy ettől én ne lennék igaz nő. :D

Amúgy régen, még 18 évesen összejöttem egyszer egy csúnya sráccal. De azóta felfogtam, hogy nem működik, ha nincs vonzalom.

Ha viszont vonzódom hozzá, de mások szerint csúnya, akkor az nem érdekel.

2017. ápr. 27. 01:54
 5/22 anonim ***** válasza:
16%

Egy újabb őszinte válasz. :) Szeretek ilyeneket olvasni.

3-as voltam.

2017. ápr. 27. 02:00
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát igen ha nincs vozalom az gáz :/
2017. ápr. 27. 02:37
 7/22 anonim ***** válasza:
66%
Nekem lehetett volna csunya pasival parkapcsolatom,egyszeruen olyan szinten zsenialis volt a humora,annyira egy huron pendultunk szellemileg,egyetlen "pasim" akivel tudtam beszelgetni dalszovegreszletekkel es versrrszletekkel ugy h mindkettonknek mindig meg volt az odaillo replikaja,hogy tojtam ra h kulsore nem az esetem.Aztan felhivott a baratnoje h valojaban sosem szakitottak es egyutt elnek es amikor en kapok egy smst akkor o is,parhuzamosan voltunk a kis zseninek az eleteben es ezt mar nem tudta bevenni a gyomrom.Meggyozodesem hogy szellemileg,vidamsagilag a legizgalmasabb eletet elhettem volna vele.
2017. ápr. 27. 05:28
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Jóformán csak ilyenre volt példa. :D

Nagyon tetszenek a karakteres arcú férfiak. (Rájuk mondja sok nőismerősöm, hogy ronda.)

Nekem viszont kell valami, ami megfog. Ez többnyire nem egy átlagos vonás. :)

Az első komoly szerelem is tipikus ilyen volt. Nagyon magas, vékony (én alacsony, duci), hatalmas ádámcsutka, horgas orr. Viszont gyönyörű, csokibarna szemek, és olyan nevetés, amitől elolvadtam. :)

Volt nagyon kövér pasim is. Sokat edzett, nem csak zsírból állt. Munkahelyen futottunk össze. Első pillanattól úgy beszélgettünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. De nem csak havert láttam benne. Egyrészt volt egy nagyon férfias kisugárzása, amihez roppant testi erő, és mély hang társult. Mint egy grizzli medve. :) Mai napig beszélünk. Úgy évente egyszer, de akkor két órán át.

A férjem is illik a sorba. Nem egy tipikus szépfiú. Pedig nagyon odafigyel a külsejére, nálam mondjuk inkább zavaró volt, hogy ilyen piperkőc. :) Ráadásul fizikai munkát végzett, szabadban. Elsőre le is írtam, hogy biztos valami szolis-gyúrós kényes majom. XD Viszont imádom a kisfiús mosolyát, az örök vidámságát, a szép kezeit, és a nagy orrát. :)

Talán egy pasim volt, aki olyan tipikus szépfiú, de azt inkább nevezném futó kalandnak. Külsőre tetszett, nem hazudom azt, hogy nem. Viszont az ennyire volt elég. Pár hét után kifutott a dolog mindkettőnk részéről. Mély nyomokat nem hagyott bennem.

2017. ápr. 27. 05:46
 9/22 anonim ***** válasza:
62%

A vonzalom alapvető, de lehet vonzódni csúnya pasihoz, ha férfias, lehengerlő a stílusa és intelligens és kedves is.

Akihez nem tudnék vonzódni: buta, felszínes pasi vagy egy picsogó ember aki negatív és folyton panaszkodik.

2017. ápr. 27. 05:56
 10/22 anonim ***** válasza:
97%

Itt válaszolok a privátra, jó?

Egy nő vagyok, és nem az összes. Halvány lila dunsztom sincs, hogy a többi 3,5 milliárd nő mit gondol, vagy mit akar. Bocs.

De!

Mi az, hogy nem kapja meg, amire vágyik?

Ez ilyen tipikus pasigondolkodás. Ezzel TI vagytok így, hogy van egy csajod, dugni jó lesz, de valójában egy szuper szexi, tökéletes testű álomnőre vágytok, akit nem kaphattok meg. De a testi szükségletek miatt megalkudtok, és beéritek azzal, ami jut.

Nekem soha nem volt ilyen hiányérzetem egy pasim mellett se. Azért, mert én akkor őrá vágytam. Minden szépséghibájával és szépségével együtt! Úgy ahogy volt, az egész embert szeret(t)em. Nem azért, mert jobb nem jutott, hanem mert ő kell.

A pasik ellenben nagyon sokszor nem vágynak másra, csak egy tökéletes testre. Semmi más kritérium nincs. És hiába van olyan barátnője, aki kedves, odaadó, gondoskodó, házias, stb (vagyis aki mellett egy életen át boldog lehetne), a legtöbb pasi a farka után megy, és kidobja az első olyanért, akinek jobb teste van.

Csak aztán ne itt tessék nyermákolni utána, hogy nincsenek normális nők!

Ez a kérdés is akkor tulajdonképpen arról szól, hogy a ronda pasikba is beleszerethet-e szép nő, mert másra nem áll fel?

Csodálatos.

2017. ápr. 27. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!