Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állnak így hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állnak így hozzá?

Figyelt kérdés

Nem volt még barátom,18 éves lány vagyok,tudom hogy megoszlik a tábor,ki milyen véleményt képvisel erről a témáról.Nekem ezzel semmi gondom.De mért kell ez alapján,egy 50 km-s lista rólam,mikor csak ezt az egy információt tudja rólam valaki...főleg a fiúknál veszem azt észre,ha nem tudják meg,csak később,nagyon meglepődnek,és akkor mintha már másképp állnának hozzám,pedig én akkor is,az vagyok akivel egy mp-l előtte beszéltek..,és ilyenkor mintha már "nem látnának" engem..nagyon nehéz valakinek áttörni az előítéleteit,és azt vettem észre,az ilyennel nem tudok mit csinálni.

És egyre nehezebb,főleg azt veszem észre, szeretnek versenyeztetni..ezzel sincs bajom,csak nekem ehhez nincs kedvem.Van pár jó fiú barátom,és sokat beszélgetünk,a fiúkkal valahogy mindig jobban kijöttem..és nemrég mesélte,vett egy új autót,csak mert az jobb,és szebb,

többen megnézik...kérdezem,tehát te szereted ha lehet vele "villogni",hogy ide nézzetek..ezen mosolyogtam egyet.

Aztán nemrég szakított a barátnőjével,és most egy "új" barátnője van...semmi szünet nélkül.És tőlem kérdezi,

na mit szólok hozzá,mondjak véleményt,csinos nem?kérdezem nekem ehhez mi közöm,és nem mindegy mások mit szólnak hozzá..és nem ő az egyetlen..akinél ezt vettem észre...

az mért baj,hogy nekem nincs kedvem így versenyezni,más lányokkal? Tudom persze a miértekre,magyarázat mindig van,és ok is mindig van..de szívesen meghallgatnám ki mit gondol erről.

2010. máj. 14. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem muszáj a csorda után menned. Add ön magad. Szép vagy mellesleg? :)
2010. máj. 14. 20:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Szépnek szép vagyok,de a kinézet relatív.Nem vagyok az akivel végig mész az utcán,és mindenki megfordul utána..ez tény.
2010. máj. 14. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem mindenki így áll hozzá a párkapcsolatokhoz, sőt...ez egy h*lye akit te ismersz.

Én se vadászok nőkre, sose futottam egy után se, persze ha valaki megtetszik (itt nem csak a külsőre gondolok hanem a személyiségére) azért küzdök, de amúgy nem stresszelem magam.

Neked se kellene. Nem hinném, hogy sok nő érzi ezt versenynek. Inkább vannak nők, akik úgymond kapcsolatfüggők és szinte mindegy kivel vannak csak szeresse őket. Vagyis ezt látom néha...

Férfiaknál is van ilyen, de ők nem az érzelmek miatt hanem a külsejük miatt választanak párt. De ez a kisebbség.

Azért sok normális férfi van, és sok normális lány.

2010. máj. 14. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!