Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyák, akik párja külföldön dolgozik! Hogy bírjátok?
Igen tipikus nincsen nyelvtudàsom,képzettségem,filléreket be kell.osztani.felelõtlenek vagyunk,nem védekeztünk hiszen,, velem úgy sem történik meg a teherbe esés",uhh terhes vagyok màr igaz talajtalanok vagyunk a pàrom kimegy dolgozni hogy ne dögöljünk éhen,nekem nincs semmi perspektívàm,nyelvet nem beszélek,ezért itthon unatkozok és rinyàlok.
Ez vagy sajnos kérdezõ,rinyagép vagy,holott irodai melót is kereshetnél csak ugye nincs semmi képzettséged se nyelvtudàsod,talajtalan életre akarsz gyereket szülni,nincs egzisztenciàtok.
Miért nem tanulsz vmit?
Most ennyi síràs helyett neki àllhatnàl szakmàt és nyelvet tanulni.
Tudom kifogàsok jönnek azonnal,hàt persze.
Tudod be kellett volna szedni a gyógyszert,nem bekapni a legyet.
Ha lenne vmi perspektivad menj ki vele és ennyi.
Kifogàs 2.0?
Ott a pont.
Ezek szerint Te a pasid kezébe tetted a sorsodat, teljes mértékben tőle függsz, szerintem ez a legnagyobb hiba, hiszen ki tudja, mit hoz a jövő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!