Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is volt már olyan, hogy a barátai is elhagyták a szakítása után?
Az ex barátnőm nem volt a baráti társaságom része. Viszont amikor szakítottunk, nagyon megviselt nagyon, és szépen lassan a barátaim is kezdtek eltűnni. Ma már ott tartok, hogy nem is válaszolnak, ha keresem őket.
Gyakorlatilag nincs senkim. Annyira boldog voltam, aztán egy pillanat alatt az abszolút nullára estem le társadalmilag, és már egy éve nem tudok visszatérni.
Mással is volt ilyen?
Közös volt a baráti társaság, ő szakított úgy, hogy gyakorlatilag ő ment félre, mégis egy lányt kivéve az összes közös barát lelépett vele.
Legalább tudom, hogy ki volt igazi barát
Nem beszéltél nekik sokat a szakitasrol? Bár ha igaz barátok akkor ez se zavarhatja oket!
Egyik se adott semmifele magyaraztatot?
Igen egy hiján az összes "barátom" vele ment.
Mindegy, én meg azota ezer kilométerre élek tölük egy boldog párkapcsolatban. :)
Az ilyen emberek NEM barátok, csak addig vagy jo nekik míg meghallgatod a sirámaikat, de mikor neked lenne rájuk szükséged, lelépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!