Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintentetek mitől szexi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintentetek mitől szexi egy pasi?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 15:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
van egy kiállása, kisugárzása. a maga ura, de nem a mindenkihülyecsakénvagyokokos módon. szóval ha nem attól férfi, hogy bunkó, hanem látszik h tudja mit akar, és nem hatásvadász. kb ez viselkedésre. kinézetre pedig egy kis szálkás izom, jó felsőtest, és nekem a barnák. ne borotválja a punciját. mert nem lány. jó esetben
2010. máj. 14. 16:10
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
ha egy kicsit bunkó olyan ősemberjellegű és henceg a farka méretével jogosan
2010. máj. 14. 16:26
 13/23 anonim ***** válasza:

15:13 teljesen egyetértek :D:D

de nekem még bejön azis ha egy fiúnak szőrös a lába:D sztem a fiataloknak jól áll és szexi :D

15/L

2010. máj. 14. 16:28
 14/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
2010. máj. 14. 18:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem iszonyatosan szexi,ha egy férfi borostás. Izmos,de nem az a szétgyúrt fajta. és a legyen szőrös mindnehol,kivéve az intim részt. :D Nekem a korombeli kamaszodó,pelyhedző bajszú,pattanásos fiúk nem tetszenek,sőt iszonyatosan taszítóak. :/

16/L

2011. febr. 5. 20:36
 16/23 anonim válasza:
64%

20:36-os, na én pont ilyen vagyok :D rámírhatsz nyugodtan :D

20f

2011. febr. 5. 21:19
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
borosta, ne borotválja magát mint egy lány max hónalj, esetleg fanszőrzet, és ne legyen divatb.zi. ey kis izom nemárt, de am néha még az is bejön akinek van egy kis pocakja. bár én személy szerint eléggé elvetemült vagyok, mer csak 24töl fölfelé kellenek...mindegy ez már más tészta
2011. febr. 5. 21:31
 18/23 anonim ***** válasza:
úristen borotválja a lábát borosta a mellkasán milyen világban élünk?
2011. febr. 5. 21:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Akik ezeket írták kihagyták a rózsaszín inget:D

A légellenállás miatt mert bringáznak xD

[igaz h énis de azért én maradok férfi ;) ]

2011. febr. 5. 21:34
 20/23 anonim ***** válasza:

Mitől szexi egy pasi?

Mindegyik mástól! Ismerek olyan pasit aki nem túl helyes,de a kisugárzása annyi megragadó,hogy húú..

A szőr szerintem egyedül akkor gáz,ha a pasi háta nagyon szőrös,egyébként nem zavaró...

Korántsem az a pasi szexi csak aki tökéletes,izmos,magas...

2011. febr. 5. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!