Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon aggódom a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon aggódom a barátnőm miatt! Szerintem rossz úton jár! Hogyan mondjam el neki, hogy meg is értse?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Már lassan 8 éve van egy legjobb barátnőm, egy osztályba is járunk. 16 éves volt, amikor elveszítette a szüzességét. Azóta egy komoly kapcsolata sem volt(akivel elvesztette sem volt együtt), és bárkivel próbálkozik kapcsolat terén, túl hamar odaadja magát, és a srácok tök hamar elhagyják. Mindig nekem panaszkodik, hogy ő biztos mindenkinek csak arra kell. De egy hét után simán lefekszik mindenki alá. Nincs 2 éve hogy nem szűz, és ahogy számoltam egy 15-20 fiú már tuti kipróbálta...Nagyon aggódom érte, nem tudom mit tehetnék. Nekem sincsen párkapcsolatom, de még nem is vesztettem el. Hogyan beszélhetnék vele, hogy rossz az amit csinál?
2010. máj. 14. 14:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Még csak nincs is messze:D

Annyira:D

----------

mennyire? :-D

2010. máj. 15. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:

írjatok rám, max beszélgetünk :)

előző voltam.

2010. máj. 15. 16:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Tatabányaiak vagyunk:D
2010. máj. 15. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:
ó hátaz nincs messze :D
2010. máj. 17. 16:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Nincs bizony:D
2010. máj. 17. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!