Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám meg hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám meg hogy mit gondol rólam a másik nem?

Figyelt kérdés

még nem volt barátnőm,

elég kevés az önbizalmam, ezért sem töltök fel ide képet magamról, és gondolkozás nélkül sem küldöm el senkinek a képem, nehogy ő tegye fel vagy máshogy éljen vissza vele.

Hogyan tudnám mégis meg, hogy valóban olyan ronda vagyok, mint amilyennek gondolom magam?!

Csak mert akik ismernek azt mondják, hogy nem vagyok ronda, de attól félek, hogy csak azért mondják, hogy megpróbáljanak önbizalmat tölteni belém. Nekik nem igazán tudok hinni.

2010. máj. 14. 14:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése, ezt nem lehet egyértelműen megmondani. Nyilván máshogy gondolkodik valaki, akinek fontos vagy, mint aki utál.
2010. máj. 14. 14:07
 2/20 A kérdező kommentje:
ezért szeretném egy semleges ember véleményét, csak nem tudom hogyan
2010. máj. 14. 14:08
 3/20 anonim ***** válasza:
nem ismerlek, nem tudom milyen vagy, ezért nem tudok véleményt se mondani. Sajnálom:(
2010. máj. 14. 14:10
 4/20 A kérdező kommentje:
igazából ötletek kellenek hogy hol, kinek mutathatnám meg a képem aki semleges, de megbízható annyira hogy nem rakja fel a napiszarra!
2010. máj. 14. 14:12
 5/20 anonim ***** válasza:

Mivel tudnának visszaélni, ha felrakod a képed?

Ha nem vagy olyan ronda, mint David Hasselhoff, akkor nem lehet semmi bajod.

Egyébként meg ha azt mondják, hogy nem vagy ronda, akkor nem vagy ronda.

2010. máj. 14. 14:13
 6/20 anonim ***** válasza:
51%
szerintem regisztrálj be egy társkeresőre és ha sokan írnak akkor nyilván nem vagy ronda
2010. máj. 14. 14:14
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél, már nem ronda. Valakinek mindig tetszeni fog. Találd meg. Türelem!
2010. máj. 14. 14:24
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha városba laksz tedd azt hogy kimész az utcára és keresel egy jó csajt, aki neked tetszik első látásra de nem ismered. Köszönj neki és kérdezd meg tőle. Akár még össze is jöhettek.
2010. máj. 14. 14:25
 9/20 anonim ***** válasza:

Hmmm... érdekes egy kérdés :) és a lenti melléklet hozzá.

Az, hogy a másik nem mit gondol rólunk? Hogyan nézünk ki? Változó. :) Menyasszonyomnak pl nem tetszik Brad Pitt és még sármosnak sem tartja, pedig sok nő szétrakná a lábát neki :D

Ízlések és pofonok.

Amikor pubi voltam, semmi önbizalommal toltam az életet - mindig találtam hibát magamban, főleg a bőrömmel nem voltam kibékülve sokáig (annyi gyulladt pattanás volt az arcomon és a hátamon, hogyha egy 100ast kaptam volna darabjáért, a Csányi Sándor egy hajléktalan lenne mellettem és zsebből az államadósságot is ki tudnám fizetni)

De éltem társasági életet és a barátaim között nem voltam megkülönböztetett. Kommunikáltam olyan nőkkel, akiket azt hittem sose kapnék meg (ha berúgatnám őket akkor sem) :P

De szerencsére tévedtem.

Összebarátkoztam egy olyan lánnyal, aki megváltoztatott. Segített és olyannyira helyrerakott, hogy egy időre picit túl is szaladt velem a ló :D

Akik addig elérhetetlen kalandnak számítottak, majdhogynem egymást taposták értem (túlzásnak tűnik, de nem)

Szóval ne aggódj! Ne ostorozd magad! Gondold át, hogy mit kéne megváltoztatnod, ami növelné az önbizalmad!

Sportolj! Ajánlom a konditermet (ne foglalkozz azzal, hogy kigyúrt pasik és jó csajok vannak, inkább örülj, hogy van cél, amit el akarsz érni - az elegánsan izmos pasik alakját és a jó csajok bugyiját :D)

2010. máj. 14. 14:31
 10/20 A kérdező kommentje:

14:25: ha lenne önbizalmam meg is tenném, nem írtam volna ki a kérdést.

kreatív vagyok annyira.

2010. máj. 14. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!