Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés közben gyakorlatilag egyszer csak letilt a csaj, miért?
Voltunk randizni is tök kedvesen beszélgettünk, mesélt az életéről, erről, arról lájkolgatott, minden.
Egyszer csak nem válaszolt majd letiltott.
?????
Héé... mi ez a többes szám ember? "Hát marha jófejek vagytok...."
Nem én vagyok az a csaj, csak tippeltem, hogy mi lehet a probléma.
Egyébként nem általános eset, nem kell a sokat csalódott élet unt egyénekből kiindulni, akik itt élik ki magukat, mert a valós életben tök szánalmasak.
Ha nekem nem tetszik valaki, a képébe mondom, ennyi, nem húzom az agyát, nem játszmázom, őszinte és egyenes vagyok, tudom, ma már ritka mint a fehér holló, ez van, én ilyen vagyok, ha nem tetszik az igazság, akkor lehet elhúzni és magába nézni az egyénnek.
3-as válaszoló voltam
"Egyébként nem általános eset"
"nem kell a sokat csalódott élet unt egyénekből kiindulni" "tudom, ma már ritka mint a fehér holló, ez van"
Tetszenek ezek a mondatok. :D Nagyjából tökéletesen ellent mondanak egymásnak és az egész érvelésnek is. A tényeken viszont nem változtat. Mi vagyunk szánalmasak mert biztosan csak az ujjunkból szoptuk és rosszindulatúan általánosítunk bár itt van a többi élő példa is.
A ti felelősségetek, ha rossz csajt választotok.
Hasonló hasonló vonz, zsák a foltját mindig megtalálja.
Talán el kéne azon is gondolkodni, hogy nem mindig a másikat kéne hibáztatni, hanem magatokba kéne nézni egy kicsit, hogy vajon ti miben vagytok hibásak.
Vajon miért választjátok sorozatban ugyanazt a fajta csajtípust, akitől jót nem kaptok? Véletlen? NEM! Ti választjátok, ti vonzzátok be ezt.
Én nem hibáztatom a lányokat csak egyenességet várnék el. Bár lehet, hogy én kérek túl sokat.
Egyébként azért írtam mert velem is előfordult hasonló, de pl. 10-ből 1 lány az aki tényleg megmondja a frankót. Legyen az bármi, de nem terel, nem a "levegőnek nézlek mert remélem így szó nékül lekopsz" és tiltás megoldások mellett dönt.
Nem lehet mindenkinek tetszeni, de jó lenne már, ha nem lennénk ennyire tárgyiasítva. Nem egy táska vagy cipő vagyunk ami, ha nem tetszik, kuka.
Jó #4 -es, de ilyet csak a lelki hulladék emberek csinálnak. A gerincesebb fajta ember emberszámba veszi a másikat és képes egy mondatot kinyögni legalább, hogy miért nem akarja tovább.
(Amúgy jól értem, hogy csak addig veszel emberszámba valakit amíg "olvadsz" érte, ha ez elmúlik, akkor meg úgy bánsz vele, mint egy véres ronggyal? Nem lennék a barátod, se az ismerősöd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!