Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feltűnt már nektek, hogy ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltűnt már nektek, hogy ezen az oldalon a nők által állítottak meg a valóságban történő magatartásuk totál ég és föld?

Figyelt kérdés

Ha azt veszem alapul, amit itt állítanak, akkor kb a jóképű, izmos, gazdag férfiaknak semmi esélyük, 12 centi fölött jobb, ha levágod, mert nekik a 14 centi már sok, ahogy munkanélküliként tuti a siker meg a többi gyökérség.

Mire való ez a majomkodás?

2017. ápr. 22. 15:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
Sajnállak, hogy a hülye elméleteidbe ringatod magad és ezzel magyarázod a sikertelenséged.
2017. ápr. 22. 16:17
 22/25 anonim ***** válasza:
65%
Gáz vagy. Inkább pihenj le. Tipikus nőgyűlölő ronda pasi lehetsz,aki a nöket okolja mindenért.
2017. ápr. 22. 16:21
 23/25 anonim ***** válasza:
20%

Nem tudom ki a kérdező, de az biztos, hogy én nem vagyok nőgyűlölő.

Mégis úgy érzem, hogy nagy igazság van benne, a nők teljesen mást mondanak és tesznek.

2017. ápr. 22. 16:28
 24/25 anonim ***** válasza:
57%

Én nem voltam hűséges a barátomhoz pedig évekig együtt voltunk. Nekem nem kell egyszerűen egy iskolázatlan gyökér srác. Mondjuk az alacsony fiúakkal nincs bajom de egyszer volt egy olyan pasi akinek nagyon kicsi volt a farka.. és a barátnőmnek elmondtam és együtt nevettük ki. Én kifejezetten azokhoz a pasikhoz vonzódok akik nem annyira mutatják ki az érzéseiket. Az anyagiak meg igenis fontosak.

Ezekhez a gerinctelen dolgokhoz hozzá tartozik az, hogy az exem akarta hogy laza kapcsolatba legyünk. A srác akit kinevettünk annak csak egy éjszakára kellettem ( és 6 hónapot vártam a nagy pillanattal)

Nem szeretem ha egy pasi kimutatja az érzéseit mert tudom hogy könnyen megbánthatom ezért jobb ha inkb lesz*ar.

Nem szeretem az iskolazatlan fiúkat mert szeretek fölnézni egy pasira és szetintem egy pasinak ez jól esik. Anyagiakban is rossz érzés ha a csaj keres többet. Ennyi az öszinte vélemenyem a témáról. A legtöbb nő szerintem azért köcsög mert kaptak valamit. Valamit ami fájt. Valamit ami megváltoztatja őket. Az, hogy itt miért van ennyi álszent? Azért mert itt vannak azok a nők és férfiak akiket magukra hagytak. Akikkel kicsesztek. Ha ők lesznek olyanok akik kicsesznek a másikkal már nem lesznek itt.

2017. ápr. 22. 16:37
 25/25 anonim ***** válasza:
88%

Nem kérlek, nem tűnt föl. Legalábbis nem különösebben.

Az viszont nagyon is feltűnt, hogy van itt pár srác, aki hótt egyszerűen félresöpör minden ilyen ellenkezést és csak nyomja ezt a süket mantrát a jóképűizmosgazdagalfahímekről.

Oszt ez tudod úgy működik, mint az önbeváltó jóslat. Szutyoknak tartom magam "ezért nem kellek a nőknek" -> szutyok módon nézek a világra -> szutyokként kezdek gondolkodni/viselkedni a nőkről/nőkkel => szutyoknak fognak tartani => a kutya nem áll velem szóba, nem hogy nő. Ergo szutyok vagyok... és kezdődik elölről az egész.

Ehhez egy-két-pár nőn kívül, általában véve a nőknek semmi köze. Szóval ha továbbra is a nyomorékot akarjátok játszani, akkor az csakis a ti dógotok.

2017. ápr. 22. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!