Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltűnt már nektek, hogy ezen az oldalon a nők által állítottak meg a valóságban történő magatartásuk totál ég és föld?
Ha azt veszem alapul, amit itt állítanak, akkor kb a jóképű, izmos, gazdag férfiaknak semmi esélyük, 12 centi fölött jobb, ha levágod, mert nekik a 14 centi már sok, ahogy munkanélküliként tuti a siker meg a többi gyökérség.
Mire való ez a majomkodás?
Nem tudom ki a kérdező, de az biztos, hogy én nem vagyok nőgyűlölő.
Mégis úgy érzem, hogy nagy igazság van benne, a nők teljesen mást mondanak és tesznek.
Én nem voltam hűséges a barátomhoz pedig évekig együtt voltunk. Nekem nem kell egyszerűen egy iskolázatlan gyökér srác. Mondjuk az alacsony fiúakkal nincs bajom de egyszer volt egy olyan pasi akinek nagyon kicsi volt a farka.. és a barátnőmnek elmondtam és együtt nevettük ki. Én kifejezetten azokhoz a pasikhoz vonzódok akik nem annyira mutatják ki az érzéseiket. Az anyagiak meg igenis fontosak.
Ezekhez a gerinctelen dolgokhoz hozzá tartozik az, hogy az exem akarta hogy laza kapcsolatba legyünk. A srác akit kinevettünk annak csak egy éjszakára kellettem ( és 6 hónapot vártam a nagy pillanattal)
Nem szeretem ha egy pasi kimutatja az érzéseit mert tudom hogy könnyen megbánthatom ezért jobb ha inkb lesz*ar.
Nem szeretem az iskolazatlan fiúkat mert szeretek fölnézni egy pasira és szetintem egy pasinak ez jól esik. Anyagiakban is rossz érzés ha a csaj keres többet. Ennyi az öszinte vélemenyem a témáról. A legtöbb nő szerintem azért köcsög mert kaptak valamit. Valamit ami fájt. Valamit ami megváltoztatja őket. Az, hogy itt miért van ennyi álszent? Azért mert itt vannak azok a nők és férfiak akiket magukra hagytak. Akikkel kicsesztek. Ha ők lesznek olyanok akik kicsesznek a másikkal már nem lesznek itt.
Nem kérlek, nem tűnt föl. Legalábbis nem különösebben.
Az viszont nagyon is feltűnt, hogy van itt pár srác, aki hótt egyszerűen félresöpör minden ilyen ellenkezést és csak nyomja ezt a süket mantrát a jóképűizmosgazdagalfahímekről.
Oszt ez tudod úgy működik, mint az önbeváltó jóslat. Szutyoknak tartom magam "ezért nem kellek a nőknek" -> szutyok módon nézek a világra -> szutyokként kezdek gondolkodni/viselkedni a nőkről/nőkkel => szutyoknak fognak tartani => a kutya nem áll velem szóba, nem hogy nő. Ergo szutyok vagyok... és kezdődik elölről az egész.
Ehhez egy-két-pár nőn kívül, általában véve a nőknek semmi köze. Szóval ha továbbra is a nyomorékot akarjátok játszani, akkor az csakis a ti dógotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!