Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha úgy köszöntem el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy köszöntem el, hogy "majd beszélünk", akkor nekem kéne írnom?

Figyelt kérdés
Pár napja beszélek egy nagyon szimpi sráccal, de kb csak esténként ír, mert egyetem + tanulás, volt, hogy én írtam rá. Ma taliztunk volna először, de lemondta, tanulásra hivatkozva(elvileg holnap fogunk, de félek azt is lemondja). Ez nekem kicsit gyanús volt, mert ha engem érdekel valaki, akkor nem mondom le ilyen egyszerű okból(hétvégén is tanulhatna). Ezután beszéltünk picit és úgy köszöntem el, hogy majd beszélünk. Ez ma reggel volt, azóta semmi. Ti írnátok neki?

2017. ápr. 21. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Annak kéne írnia, akinek hiányzik a másik. Pont.
2017. ápr. 21. 22:15
 12/17 Krukutyán Levente ***** válasza:

"engem érdekel valaki, akkor nem mondom le ilyen egyszerű okból(hétvégén is tanulhatna)"

Ő nem te.

Olyan szakra is járhat, ahol még alvásra se jut idő (ismerek ilyeneket).

Még jó, hogy nem sértődött kislányként viselkedsz és belátod azt, hogy a találkozó időpontját rugalmasan eldönthetitek, míg a zh -kat viszont nem lehet más időpontra átvarázsolni.

Persze lehet, hogy koptat, de jó, hogy egyből el lett könyvelve egy parasztnak.

2017. ápr. 21. 22:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Holnap kiderül minden.

Ha ezt is lemondja, akkor nem kell magyarázni szerintem.

Én drukkolok, hogy jól alakuljon.

2017. ápr. 21. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Mindenkinek arra van ideje, amire akar szakítani. Ez mindig

is kifogás volt, és az is marad. Persze más a helyzet, ha

mondjuk azért mondja le a randit, mert épp a lábát gipsze-

lik, vagy mert elrontotta a gyomrát, és egész nap a wcn ül.

Persze vannak nehéz szakok, de elképzelhetetlennek tartom,

hogy ne lehessen 1-2 órát szakítani arra, aki talán az éle-

tem része lesz. Már amennyiben nekem is fontos. Mindene-

setre ez az én véleményem, mások máshogy csinálják, gondo-

lom :)

Hogy válaszoljak is: Az előző beszélgetéseink alapján le-

het írnék, lehet megvárnám, amíg a másik fél keres. Ismer-

ni kellene a tartalmat (de inkább nem szeretném :))

2017. ápr. 22. 07:09
 15/17 Krukutyán Levente ***** válasza:

Megint csak azt mondom : Mi van, ha egy nagyon fontos vizsgája/zh -ja lesz, amit ha elbukik, akkor fizetősre is átrakják meg csúszik is és emiatt sík ideg. Ez nem elég érv?

Tehát azért van olyan körülmény, amikor teljesen érthető, hogy lemondja.

2017. ápr. 22. 16:46
 16/17 anonim válasza:
Szia! Hol ismerted meg?
2017. máj. 21. 09:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Lényegtelen, mert már nem beszélünk. Találkoztunk párszor, akkor nagyon jól elvoltunk, tényleg passzolt minden, de valahogy úgy éreztem, hogy csak ilyen szexkapcsolat szerűt akar, nem nyílt meg kellően. Talikon kívül alig beszéltünk...tanulság: tényleg mindenkinek arra van ideje, amire akar szakítani, a fontos zh ellenére el tud menni minden hétvégén bulizni, de a randit le kellett mondania. Érdekes..:D
2017. máj. 21. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!