Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mégis mi zajlik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mégis mi zajlik bennem?

Figyelt kérdés

Van barátom, de kb.fél éve szerelmes lettem egy srácba, akkor még nem volt barátom, és ma hosszú idő után találkoztam véletlenül ezzel a sráccal, és megint felkavargott bennem minden...

Nagyon szeretem a barátomat, de valahogy a másik srác folyton-folyvást felforgatja az èletemet a puszta jelenlétével...

22N

2017. ápr. 20. 13:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Á ez nem fellángolás, de értelek!! Kerülni fogom a másikat, ahogy eddig is tettem, csak ma valahogy belé botlottam....
2017. ápr. 20. 14:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, ki tudom szűrni, hogy mi hasznos és mi sértés:)
2017. ápr. 20. 14:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy bárki ártó szándékkal írt volna neked választ. Te adtál téves információt, és utána te vagy megsértődve, hogy azokra az infokra olyan választ kaptál? Érdekes... :/
2017. ápr. 20. 14:48
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megsértődve! Én ilyenen nem sértődök meg:)
2017. ápr. 20. 15:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Volt már köztetek valami,vagy csak olyan idealizált kislányos "szerelem".Ha akkor még nem volt barátod miért nem jöttél össze a szerelmeddel?Ha szerelmes voltál miért jöttél össze mással? Sorolhatnám...
2017. ápr. 20. 15:11
 16/20 A kérdező kommentje:
Mert a srác foglalt volt...én ha ilyet látok lelépek...
2017. ápr. 20. 15:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Előfordult velem is ilyen csak férfiként...aztán az utolsó pillanatban " leálltam", és elfelejtettem egy idő után a csajt. Nehéz átélni, de jobban jársz, ha te is így teszel...
2017. ápr. 20. 15:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen nagy érzelmi töltéssel rendelkező találkozások, amik vagy életre szólnak vagy nagyon hamar szétszedik a két felet. Mivel a vonzalom elvakít bizonyos dolgokat és csak ha nagyon de nagyon passzol a két fél, akkor lesz tartós. Ez pedig csak úgy derül ki, ha időt szakítanak egymásra, beszélgetnek sokat és kufircolnak még többet. De komolyan! Nagyon nehéz figyelni az apró jeleket, de egy hónap után le lehet szűrni, hogy mi lesz belőle, csak nem szabad az érzelmekre hallgatni 100%-ban..az sosem jó.
2017. ápr. 20. 16:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Velem is ez a szitu.

Van párom 5 éve vagyok vele. Viszont van egy srác akinek a jelenléte engem is megkever... :D

2017. ápr. 20. 21:24
 20/20 A kérdező kommentje:
5év az szép, gratulálok:)
2017. ápr. 20. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!