Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mégis mi zajlik bennem?
Figyelt kérdés
Van barátom, de kb.fél éve szerelmes lettem egy srácba, akkor még nem volt barátom, és ma hosszú idő után találkoztam véletlenül ezzel a sráccal, és megint felkavargott bennem minden...
Nagyon szeretem a barátomat, de valahogy a másik srác folyton-folyvást felforgatja az èletemet a puszta jelenlétével...
22N
2017. ápr. 20. 13:59
1/20 A kérdező kommentje:
Elég gáz, ha már én se tudom mi van...
2017. ápr. 20. 14:02
2/20 anonim válasza:
Szerintem ilyen mindenkivel előfordul. Én legalábbis azt vallom, hogy a hosszú távú kapcsolat alapja az a fajta szeretet, ami miatt az ember lemond az ilyen "csábításokról". Biológiailag nem vagyunk monogámiára programozva és az ismeretlen általában izgalmasabb, mint a már megismert, megszokott személy.
3/20 anonim válasza:
Tipikus felállás. Az ilyen esetek úgy szoktak zajlani, hogy szakít a nő, mert viszket a ...ja, aztán összejön a Nagy Felkavaróval, akiről kiderül, hogy egy s.eggfej, utána kúszna vissza a régihez, de már késő.
4/20 anonim válasza:
2-es: te lehet nem vagy arra programozva, de a normálisabb emberek igen.
5/20 A kérdező kommentje:
Az ember nem tehet arról, hogy valaki hatással lesz rá, nagyon szerelmes voltam(?)belé, a barátom nélkül meg tudok élni..
2017. ápr. 20. 14:10
6/20 anonim válasza:
Akkor miért vagy vele? Nem gondolod, hogy nem fair vele szemben? Szakíts vele, aztán hajrá, ugorj rá a másikra.
7/20 A kérdező kommentje:
Nem fogok szakítani, elmondtam már miért.
Sejtettem, hogy ítélkezés is lesz, pedig az értelmesebb ember tudja, hogy az érzéseket, főleg, ha ilyen erősek nem lehet befolyásolni..
2017. ápr. 20. 14:17
8/20 A kérdező kommentje:
Inkább úgy kérdezem, hogy más is járt így? Mi lett belőle?
2017. ápr. 20. 14:21
9/20 anonim válasza:
felejtsd el azt a fiút, ennyi erővel aki csak megtetszik akit látsz, szakíthatnál mindig az aktuálissal, nem lenne értelme, ez csak fellángolás ne foglalkozz vele :)
24F
10/20 A kérdező kommentje:
Elnézést a "nem" szó kimaradt, nem tudok a barátom nélkül élni...
2017. ápr. 20. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!