Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik szerint nőt verni nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint nőt verni nagyobb bűn, mint férfit, mert egy nő kisebb, gyengébb, ezért nehezebben tudja megvédeni magát, azok erről mit gondolnak?

Figyelt kérdés
Kb. 60 kiló vagyok, eléggé sovány, nem túl izmos. Ez a 60 kiló kb. egy átlag nő tömege. Akkor ha engem vernek meg, az ugyanolyan rossz, mintha egy nőt vernének? Mert egy 90 kilós, izmos ember ellen ugyanúgy nincs esélyem (max. a futás, abban gyors vagyok), mint egy nőnek.
2017. ápr. 19. 16:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Csak reflex volt. Ha át tudom gondolni, maradok a seggemen. Most is csak 67 kg vagyok D:

30/f

2017. ápr. 19. 16:49
 12/22 anonim ***** válasza:

11-es, nem baj! Az az igazi, ami ösztönből jön! És nagyon helyesen cselekedtél.

Külön hely jár azoknak az én kicsi lelkemben, akik nőket védelmeznek meg ^^

2017. ápr. 19. 16:50
 13/22 A kérdező kommentje:

"És honnan tudod nem -e erre értem. Pl ha lennék vagy 50 kiló, de a csajomat piszkálják, kiállnék érte, ha kell, verekedni is verekszem. Te mit tennél ha megráncigálnák a csajod?"

Mások megvédése is az önvédelembe tartozik, ebben az esetben ha egy 40 kilós ember támadná meg, akkor is ugyanúgy jogos a megvédés, mint ha egy 80.

Viszont mikor nem jogos az erőszak, akkor nem jogos az erősebb és a gyengébb emberek ellen sem.

2017. ápr. 19. 16:50
 14/22 A kérdező kommentje:

"Külön hely jár azoknak az én kicsi lelkemben, akik nőket védelmeznek meg ^^"

És akik másokat, mondjuk sovány férfiakat? Vagy akár átlagos férfiakat? Azoknak nem?

2017. ápr. 19. 16:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Az erőszak sem nőnek, sem ffinek nem megengedhető! Kivéve két esetet:

-ha önvédelemből vagy egy gyengébbik fél védelmére tesszük

-ha kifejezetten arra kérik egymást a felek az ágyban, asztalon, falnál, vagy bárhol, és ezt élvezik :P

2017. ápr. 19. 16:51
 16/22 anonim ***** válasza:
96%

Jahj istenem, az életben is ennyire akadékoskodsz, mert akkor van egy jó hírem.

Annyira el tudod untatni az ellenfelet a fszságaiddal hogy inkább nem vérzi össze veled az öklét.

2017. ápr. 19. 16:52
 17/22 A kérdező kommentje:
16: Válasz helyett könnyebb ilyeneket írni, tudom. :)
2017. ápr. 19. 16:55
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A hárítás is jó önvédelmi mechanizmus :)
2017. ápr. 19. 16:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Az indokolatlan erőszak minden esetben helytelen, természetesen még akkor is, amikor egy nő, vagy egy gyengébb férfi próbál bántalmazni egy nála erősebbet.

#14 Teljesen jogos kérdés, és általában nem; a társadalmunkban egy férfi, legyen bármekkora is, csak úgy tud magának tiszteletet szerezni, ha képes kiállni magáért, vagy méltósággal viseli a vereséget, szóval a legtöbbeknél furcsán veszi ki magát, ha egy harmadik fél belekontárkodik a viszályba. Ezzel szemben a nő általában a megmentésere váró tehetetlen áldozat, és aki segít neki, az egy hős.

Szar dolog ez (még a női oldalról is) de ez van...

2017. ápr. 19. 17:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Számomra attól függ inkább, hogy aki csinálja mennyire erős és mekkora az erőfölénye. Ha egy 2m magas kigyúrt hapsi vág pofon, az egyrészt jobban fáj, másrészt az egész helyzet sokkal kiszolgáltatottabb, hiszen tisztában vagyok vele hogy esélyem sincs megvédeni magam. Szerintem ez a fő különbség. Tehát ha a pasi vékony és gyenge, a csaj meg 10 éve boxol, akkor az a nagyobb bűn, ha a csaj üti meg a pasit.
2017. ápr. 19. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!