Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek az ilyen stílussal rendelkező nőkről?
A zenei irányzathoz nem kérek hozzáfűznivalót, köszi.
Elvileg sokan vonzónak találják az ilyen nőket de ez csak egy feltételezés.. mi az igazság?
Segíccség! Szőőőrnnyy!!!
Hahahaha!
Ez a válaszom.
Mi undorító van ebben?!
Az ilyen lányok nem véletlen lesznek ilyenek - menekülnek otthonról, meg nem értett lázadók, akik utálják a szüleiket valamiért, sokszor nem ok nélkül. A stílusuk nem egyedi, hanem egy sztereotípia, nagyjából mind így néz ki. Sok közülük cigizik, vagy vagdossa magát, vagy az állatokhoz menekül, tőlük vár segítséget, szeretetet...
Rettentő nehéz ezeket a lelki sérüléseket orvosolni, így gyakran hasonszőrűekkel jönnek össze, amivel semmi baj sincs. De most ne én legyek már a hunyó, ha nem tartom ezt vonzónak, és nem vágyom egy ilyen beteg nővel párkapcsolatra!
Az "ilyen stílus"-ba sokféle verzió belefér: vannak akik érzik mi áll jól nekik az ilyen jellegű ruházatból és tényleg jól néznek ki benne, de vannak akiknél viszont nagyon nem ez az eset.
A képen lévő hölgy pl. simán választhatna egyet a két nyaklánca közül. Még a lánc is oké, legalábbis az apróbb szemű: az ún. "köracél lánc" (az a hosszabb szemű, kör keresztmetszetű acélból hegesztett szemekkel) viszont már 15 éve se nézett ki jól, amikor még a hasonló stílusú kiscsajokat hajtottam, még hosszú hajjal a fejemen... :D
31F
nem jön be ez a láncos, metál, kicsit sátánista stílus
de ettől lehetnek aranyosak belülről...
24F
Nekem nagyon bejön, nem csak az öltözködés, hanem a zenei stílus is :)
(Bár az arca annyira nem tetszik egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!