Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi a véleményetek az ilyen stílussal rendelkező nőkről?

Figyelt kérdés

A zenei irányzathoz nem kérek hozzáfűznivalót, köszi.

Elvileg sokan vonzónak találják az ilyen nőket de ez csak egy feltételezés.. mi az igazság?

[link]

2017. ápr. 18. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Segíccség! Szőőőrnnyy!!!

Hahahaha!

Ez a válaszom.

2017. ápr. 18. 23:42
 12/21 anonim ***** válasza:

Mi undorító van ebben?!

Az ilyen lányok nem véletlen lesznek ilyenek - menekülnek otthonról, meg nem értett lázadók, akik utálják a szüleiket valamiért, sokszor nem ok nélkül. A stílusuk nem egyedi, hanem egy sztereotípia, nagyjából mind így néz ki. Sok közülük cigizik, vagy vagdossa magát, vagy az állatokhoz menekül, tőlük vár segítséget, szeretetet...

Rettentő nehéz ezeket a lelki sérüléseket orvosolni, így gyakran hasonszőrűekkel jönnek össze, amivel semmi baj sincs. De most ne én legyek már a hunyó, ha nem tartom ezt vonzónak, és nem vágyom egy ilyen beteg nővel párkapcsolatra!

2017. ápr. 18. 23:47
 13/21 anonim ***** válasza:

Az "ilyen stílus"-ba sokféle verzió belefér: vannak akik érzik mi áll jól nekik az ilyen jellegű ruházatból és tényleg jól néznek ki benne, de vannak akiknél viszont nagyon nem ez az eset.

A képen lévő hölgy pl. simán választhatna egyet a két nyaklánca közül. Még a lánc is oké, legalábbis az apróbb szemű: az ún. "köracél lánc" (az a hosszabb szemű, kör keresztmetszetű acélból hegesztett szemekkel) viszont már 15 éve se nézett ki jól, amikor még a hasonló stílusú kiscsajokat hajtottam, még hosszú hajjal a fejemen... :D

31F

2017. ápr. 19. 00:00
 14/21 anonim ***** válasza:
10%
Tetszenek ők is.
2017. ápr. 19. 00:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem az első benyomásom, hogy egy igazi brutális kis vadmacska, akit ha "sikerül megszelidíteni" akkor dorombolni is tud, mint egy igazi Cica! Nekem nagyon tetszenek az ilyen stílusú lányok! Vennék újra egy motort! Iszonyú jól mutatna rajta! De lehet inkább neki is vennénk egyet és irány az ég alja! :-)
2017. ápr. 19. 00:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Aranyosak a metalgirl-ök, koncerten mindig van néhány, akivel összemosolygunk.
2017. ápr. 19. 01:37
 17/21 anonim ***** válasza:

nem jön be ez a láncos, metál, kicsit sátánista stílus

de ettől lehetnek aranyosak belülről...

24F

2017. ápr. 19. 07:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, szimpatikus.
2017. ápr. 19. 07:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, bejön az a stílus...
2017. ápr. 19. 07:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön, nem csak az öltözködés, hanem a zenei stílus is :)

(Bár az arca annyira nem tetszik egyébként)

2017. ápr. 19. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!