Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek az ilyen stílussal rendelkező nőkről?
Figyelt kérdés
A zenei irányzathoz nem kérek hozzáfűznivalót, köszi.
Elvileg sokan vonzónak találják az ilyen nőket de ez csak egy feltételezés.. mi az igazság?
2017. ápr. 18. 22:28
2/21 anonim válasza:
A bőrkabátot szeretem a nőkön, mert jól áll rajtuk, szexi. :D
4/21 anonim válasza:
Őszintén... Én félek az ilyen lányoktól. Veszélyesnek tűnnek.
23/F
5/21 anonim válasza:
Az én kifinomult lelkemhez túl erőteljes ez. :D
6/21 anonim válasza:
Beteg, korcs családból származó, lelkileg sérült emberek. Én nem kínlódnék velük.
7/21 anonim válasza:
Jól néz ki, csak ebből a stílusból már úgy érzem kikoptam, bár a metált szeretem :)
30/f
8/21 A kérdező kommentje:
#4 Haha, pedig a legtöbb ilyen lány szíve vajból van :))
#6 Undorító amit írtál de csak téged minősít. Mellesleg a kinézetre vonatkozott ez a kérdés.
2017. ápr. 18. 22:56
9/21 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele. Nem is extrém egyáltalán. A zenei irányzat is teljesen jó :) 31f
10/21 anonim válasza:
Lehetnek szépek ők is, viszont ez az öltözködés, életfelfogás nem az én stílusom. Valószínűleg nem egy ilyen lánnyal fogom leélni az életemet. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!