Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jo az, hogy folyton nagy dolgokat ir nekem meg mond, ha masnak is folyton ezeket mondja?
az, hogy megdicsérnek, hogy szép vagy, az nem természetes, tehát természetellenes? akkor mit kéne rád mondani,
minden relatív. nem az első pár mondatból kéne megítélni a másikat, hanem el kéne vele hosszadalmasabban beszélgetni. Na, akkor fog igazán kiderülni, hogy mik is a szándékai.
tudod, ha meg nem dicsérnének meg, akkor meg az lenne a problémád, erről csak ennyit. :)
Én sem értem ezt, hasonló tapasztalataim vannak.
Főleg most az internetes világban jól nyomonkövethető, hogy szinte kopizva írják a bókokat egyesek millió nőnek. Dögöljenek meg az ilyen sablonos, üres szóvirágokat puffogtató csalók.
Lehet egy nőnek bókolni úgy is, hogy nem a sablont nyomják.
De ha innen tanulnak csajozni, mégis mit vársz?
#6os,szerintem is lehet bokolni egy nonek ugy,hogy ne sablon legyen sot...nagyon jol esik,amikor valaki szavaibol az oszinteseg sugarzik,es az hogy tenyleg ugy gondolja :).viszont amikor valaki nyomatja nyakra -fore a sok hulyeseget,es az nem eleg,hanem meg ki is derul hogy masoknal is pont ezekkel nyomul az mar gaz szerintem.
Ugy gondolom ha valakinek igazan tetszem,akkor dicser,de nem azzal akar levenni a labamrol hogy folyton mondja a suket szovegeket,ami meg csak nem is szemelyre szabott....
#6 vagyok, illetve talán #9 is, ha nem előznek meg:
Azért elbeszélgetnék veled, csak merő kiváncsiságból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!