Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér a hétvégente eljárás? Kinek mi a véleménye?
Szóval, most párom minden hétvégén elmegy haverokkal este, legtöbbször én is vele megyek, de amikor nincs kedvem, akkor ő is elmegy.
Nemsokára gyereket tervezünk. Kérdeztem tőle, hogy akkor is el fog-e járkálni majd hétvégente és mondta, hogy szerinte igen. Néha el fog menni ugyanúgy. Mert szerinte kellenek külön programok.
Én ezzel nem tudom mit kezdjek... Én vagyok túl ragaszkodó, hogy mindenhova együtt akarok vele menni?
És kisgyerekkel belefér, hogy mondjuk ő szombat este elmenjen inni a haverokkal?
Azt látom hogy a környezetünkben azért ez megszokott, az ő ismerőseinél is ez van. És akkor azt mondja, hogy én nem engedem el. De valahogy nekem az lenne a normális, hogy ő nem hagy ott engem, főleg nem kisgyerekkel.
Kinél hogy van ez? Tényleg belefér ennyi? Amúgy 0-24ben velem van, kivéve persze munka. Én fogom fel túl szigorúan?
a külön programok fontosak
de ő csak inni akar, nevetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!