Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Ugyanabba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Ugyanabba a fiúba estünk bele.

Figyelt kérdés

Sziasztok...

Az a helyzet, hogy beleszerettem egy fiúba, soha senki még nem ragadott meg ennyire... Két barátnőmön kívül senki sem tudja, neki sem mondtam el. Nemrég szakítottam, és úgy éreztem, még nem akarok új kapcsolatot, de ő nagyon megfogott.

Van egy legjobb barátom, születésem óta ismerem, együtt nőttünk fel, szinte együtt élünk, a testvéremként szeretem, és ma elmondta nekem, hogy homoszexuális. Én vagyok az egyetlen, akivel ezt eddig megosztotta. Próbálja ezt elnyomni magában, de eredménytelenül, ráadásul szerintem értelme sincs, de most ez mindegy is. És a végén benyögte, hogy szerelmes egy fiúba... Abba, akibe bele vagyok esve. Igazából rajta keresztül ismertem meg Őt, de én soha nem gondoltam volna, hogy ez az ismerősöm így viszonyul hozzá... Teljesen kiborultam, nem tudom, mit tehetnék. Ha összejönnék azzal a sráccal, beleőrülnék a bűntudatba, így viszont a szívem fáj nagyon:S Szerintetek ilyenkor mégis mit lehet tenni?...

2010. máj. 13. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Iszapbirkózással rendezzétek le :D
2010. máj. 13. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:

:D

Közel két méter magas, én a 168 centimmel nem sokat tudnék tenni...:D

2010. máj. 13. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
A te kiszemelted valószínűleg nem meleg, így a meleg barátod akármeddig ácsingózhatna utána, a heteroszexuális férfi undorodik a homoszexuálistól, tehát így kb. mindkettőtök rosszul járna. Csak azért, mert ő egy szerelmes meleg, neked nem kell lemondanod egy hetero férfiról. Meg fogja érteni, neki esély sincs, és elvileg barátok vagytok.
2010. máj. 13. 20:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Csak attól félek, hogy megharagudna rám... Igazából elrontottam, mert ma kérdezte tőlem, hogy mit gondolok erről a srácról, és azt mondtam neki, hogy: "Nem sok mindent, átlagos." Félek, hogy ezek után úgy érezné, hogy csak azért "szedem fel" azt a fiút, hogy azt mutogassam, hogy én megtehetem. És nem tudom, melyikőjük jelent nekem többet...

2010. máj. 13. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Mond el annak a legjobb barátnak hogy neked is tetszik :D Ha ilyen jól ismeritek 1mást akkor meg kell értenie xD
2010. máj. 13. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem követtél el hibát, őt kímélted. Nehogymár sanyargasd magad, mert ő meleg. Hát már bocs, ez tényleg abszurd. Attól, hogy ő meleg, még nem sajátíthatja ki azokat a férfiakat, akiket a hideg rázza tőle.
2010. máj. 13. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Persze, igazatok van.

Kérdeztem is tőle, hogy mit gondol, a fiú viszonozza az érzéseit?

Erre csak elkezdett nevetni, és annyit mondott, hogy kizártnak tartja, mert elég jól ismerik egymást, és a srác 100%-osan hetero.

Nem hiszem, hogy haragudna rám, de biztosan furán jönne ki a dolog... Teljesen tanácstalan vagyok:D

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

2010. máj. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!