Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kíváncsiságból, itt minden lány/nő igazi, értékes nőnek tartja magát?
Nem provokációból vagy viszályszításból adódóan kérdezem csak feltűnt itt valami az elmúlt hónapok folyamán.
Ugye megy a férfi-nő gyűlölködés meg cicaharc ezerrel. Néhány férfi mindig a közhelyes sztereotípiákkal jön, hogy a nőknek ez meg az kell (gazdag, kigyúrt, stbstb.) amiben van némi igazság mert való igaz, hogy vannak nők akik főleg ezt nézik amennyiben megtehetik, valamint, hogy egy ilyen férfi kocsijában mindig ül valami csinos nőcske és soha nem egy "Julcsi a sarki pékáruslány".
A másik oldalról megy a "a lányokat többre kellene tartani és akkor talán..., de neked úgysem..." ellencsapás.
Namármost, elég sok lánnyal megismerkedtem az elmúlt években, még többel nem, de jó sokat látok annyi biztos. Akikkel megismerkedtem azok között van ilyen is, olyan is, de nem mondanám azt, hogy minden nő egy nagybetűs szent. Valóban elég sok a flegma, magát elég sokra tartó huszonéves lány aki valójában semmivel nem több mint azok a férfiak akiket szokott oltogatni. Volt nem egy akitől megkaptam, hogy ő szexuális élete aztán rendben van mert bármikor talál szexre pasit és persze elég sok lány valóban él is ezen "képességével".
Szóval kérdezem én, ha az én meglátásom szerint a lányok többsége is elég egyszerű, nem tud túl sokat felmutatni azon kívül, hogy mivel ő lány ezért sok férfit tud hülyíteni mert tudja, hogy biológiai adottságainak hála ő hozzá tud jutni amihez akar, de ugye nála van a labda ás erre, durván fogalmazva "veri a nyálát" akkor pontosan hol vannak ezek a lányok innen?
Ne értsetek félre, dolgoznak ők is, full átlagosak szóval semmi stílus vagy "wow" faktor nincs bennük. Valami olcsó sportcipőben, olcsó farmerben vagy cicagatyában és standard felsőben járnak-kelnek és szinte egész nap messengeren lógnak, de sokszor azt látom rajtuk személyes találkozónál is, hogy ők a lányok, ők a királynők mert ugye mondjuk ki nyíltan, náluk van punci.
Kivételek mindig vannak, de ez valóban a többség, saját tapasztalat, nem netes kimutatás vagy brit tudósok által készített statisztika.
Azt pedig egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy erre az oldalra ne lépne fel az ilyen lányok többsége hiszen egész nap a telefonon lóg. Ha ők is azáltal tartják többre magukat csak mert nekik punci jutott foganásnál akkor miért ne mondhatnák a férfiak is ugyanezt, hogy igazából mást nem is nagyon tudnak nyújtani?
Persze lehet ők is nagyszerű emberek, de én pl. nem azt vettem észre amikor nagy büszkén mesélik, hogy mikor melyik pasival csalják éppen az aktuális barátjukat mert ugye sorban állás van azért amilyük van amit ki is használják, szerintem a férfiak is ezt tennék hozzáteszem.
Jobban pedig nem nagyon lehet megismerni sem a lányok többségét mert egyszerűen nem ad lehetőséget sem rá. Elvan a saját életével, szex, pia mindig van, komoly kapcsolat is szóval nincs is másra szüksége. Ezt pedig nem a fantasztikus személyiségükkel érik el, hanem...
Szóval csak annyi van, hogy valóban szeretnék már én is látni egy ilyen gyakoris értékes nőt aki két lábbal a földön jár, őszinte és felválalja magát.
Én igenis értékesnek gondolom magam :D bocsi az egóért, de ez van. Amúgy, azok alapján, amiket itt olvasok, hogy milyen az "átlag nő" meg hogy kikkel találkoznak, bőven van okom különlegesnek érezni magam, mert a jelek szerint sokakkal ellentétben van némi önismeretem, és bár tudom, ismerem a hibáimat, amiken vagy igyekszem javítani, vagy nem, de mellettük az értékeimmel is bőven tisztában vagyok, és azok azért nem merülnek ki a puncim létében (sőt... az csak egy mellékes plusz, mint kiderült). Az már amúgy szerintem csak a férfiakról nyújt szegénységi bizonyítványt, hogy nekik ennyi is elég, hogy az egekig felmagasztaljanak egy nőt, akinek mondjuk történetesen kellemes megjelenésű hátsója van. Elismerem az ilyen jellegű értékeket én is, de azért ne már... Tiszta ciki, hogy manapság egy nő értékét a melle és a feneke teszi ki igencsak sok férfi szemében. Akinek meg ennyi nem elég, na, azoknak meg valami más defektje szokott lenni. És nem arról van szó, hogy ne vegye észre ezeket a dolgokat... Nem, arról beszélek, hogy ezek a lányok azért vannak magukkal olyan nagyra, mert igen sok férfi piedesztálra emelte őket pusztán a megjelenésük és az XX kromoszómák miatt. Ez oda-vissza működik ám...
P.S.: azt én is észrevettem, hogy az ÖSSZES drága sportkocsiban mintha az autóval együtt adnák a szalonból a szőke cicababákat. Beszéltük is a férjemmel, hogy ha egyszer veszünk valami ilyesmi járművet, egy Ferrarit vagy Maseratit, akkor muszáj leszek szőkére festeni magam és műkörmöshöz-szoliba járni, mert még a végén kinézik maguk közül a gazdagék :D
Nem is a belső értékek hiányán lett volna a hangsúly.
Egész egyszerűen arról van szó, hogy látom itt a féri-nő harcot és nem igazán értem a dolgok miértjét.
Mindkét fél közhelyekkel dobálózik, de a nők elég sok válaszából látom, hogy gyakran felhozzák példának az "igazi" nőket és, hogy olyan, de még olyan sem lesz soha egyetlen "lúzer" pasinak sem.
Erre reflektáltam volna egy példával, hogy saját tapasztalataim szerint a mai lányok/nők sem azok a nagy betűs nők akikre mondjuk egy férfi gondol, ha ezt a kifejezést látja. Tanácsoknál is gyakran előfordul az "öltözködj jobban, legyen stílusod" válasz és erre írtam, hogy pl. a mai lányok sem nagyon adnak a stílusra.
A legtöbb dolgozik valami random helyen akár a férfiak és többségük hasonló ruhákban is jár. Mégis, gyakran többnek érzik magukat pont azért mert nagyobb rájuk a kereslet.
Arra voltam kíváncsi, hogy vajon azok a nők akik ezeket írják valóban annyival többek mint azok akiket szidnak vagy pedig nem egy van közöttük a fentebb leírt lányokból is.
Ha szerinted az dönti el egy ember értékét,
hogy mennyire drága ruhákat hord (főleg, hogy az olcsók között is kincsekre lehet bukkanni), akkor veled van a probléma.
Na mindegy, hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Ronda nő vagyok, de mindezt úgy tudom ellensúlyozni, hogy egyrészt "gyúrtam" is a belsőmre, másrészt van egy természetes kreativitásom, ami már kicsi koromban feltűnt a felnőtteknek.
Nos, ha annyiban kimerül az érték, hogy tökéletes test meg gyönyörű arc, akkor sajnálom, nem vagyok értékes,
viszont ha valaki a belsőmet is nézi, az általában megszeret. :)
21/L
Ha huszonèves fruskákkal kezd az ember ne csodálkozzon.
Vannak jó meglátásaid Jaguar,de lassan te is kezdesz azokhoz a férfiakhoz hasonlítani akik a pénz, jótest, bmw szarságot nyomatját.
Valamint aki a kukában( gyakorikerdesek.hu ès hasonló oldalak) turkál, valószínűleg csak szemetet talál. Igaz igaz néha akad egy egy kis kincs is. Ez szintén személyes tapasztalat!
Vannak normális nők csak a többség már foglalt, ezt el kell fogadni.
Csak gondolod el, ha találkoznál olyannal te is rögtön rácuppannál, mindent megtennél hogy a tied legyen.
Így van ezzel minden más férfi is. Ezért a jó portéka hamar elkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!