Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lúzer lennék? :D
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem.
Évfolyam társam...
Nem régótta ismerem, de aránylag sokat beszélgetünk, beszélgettünk, MSN-en, személyesen stb.
Eléggé bírja a dumámat, sokat nevetünk.
Ez így szuper is lenne, viszont ő gyönyörű vékony, én viszont duci vagyok...
Mit tegyek? Elég sokat sportolok, próbálok fogyni, kisebb nagyobb sikerrel megy is ez.
Tehát mit tegyek? Lehet ez lúzerség, de nem igazán tudom mit csináljak... Ha hülyeségről van szó, mindent tudok, fosom a szót, így viszont már gáz van...
Segítsetek plz
ja, 15éves fiú vagyok...
nem vagyok egy hülye, nem vagyok büdös, és nem járok koszos ruhákba
Nem mindenkinek a sportos, izmos férfiak jönnek be, valószínűleg neki sem. Amikor én olyan idős voltam, mint te, akkor sem tetszettek sem a vékony, sem az izmosak, most se tetszenek.
Egyáltalán nem lúzerség, nem mindenki egyforma. Láthatóan kedvel téged, akkor mire vársz? Hívd el randira és kész :)
Bókolj neki, dicsérd meg, hogy milyen csinos stb. De azért ne vidd túlzásba (az már lúzerség lehet :D ).
Aztán hívd el valahova ahol kettesben lesztek. Hidd el menni fog ;)
Persze, már próbáltam bókolni...
És tényleg tetszett neki, de velem sok lány barátkozik, mert sok hülyeséget mondok.
Lehet ő is csak annyit szeretne...
Nem?
szó nincs róla...
egyszerűen imádom a sportot...
bármit
floorball, asztalitenisz, kézilabda, kosárlabda minden:D
Hogy érted?:D
testtömeg indexet mondjak?:D
vagy hogy érted?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!