Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Carlien kérdése:
Fiuk a noies vagy a fius lanyok jonnek be nektek?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 15:04
12/17 anonim válasza:
Tökmindegy, az intelligens nőket szeretem, én férfi létemre sem vagyok sem férfias, sem nőies, csak az, ami. Legyen őszinte, emberi, érdekelje a világ, legyen valamilyen szempontból egyéniség, a többi meg olymindegy. Szerettem már bele vékony, duci, alacsony, magas, nőies, férfias, szende, vad, meg az isten tudja még milyen nőkbe, egyszerűen nem ez számít. Ha tudok vele beszélgetni Chaplinről, meg az aktuálpolitikáról és közben látok benne néhány olyan tulajdonságot, amit még másban soha, meg vagyok véve.
13/17 anonim válasza:
egy nő legyen nőies
aktuálpolitikáról? pff.. nemhogy egy nővel de inkább senkivel nem beszélek ilyen hülyeségekről. megvannak a témák amikről nőkkel szeretek beszélni, és ezek nem a "férfias" témák nyilvánvalóan.
14/17 anonim válasza:
"aktuálpolitikáról? pff.. nemhogy egy nővel de inkább senkivel nem beszélek ilyen hülyeségekről. megvannak a témák amikről nőkkel szeretek beszélni, és ezek nem a "férfias" témák nyilvánvalóan."
-A politika mióta férfias téma?
15/17 anonim válasza:
Mindkettő. Beleszerettem sziklamászó lányba is és olyanba is, aki mindig szoknyában járt (direkt a külsőségeket emeltem ki, a személyiségük is passzolt hozzá).
17/17 anonim válasza:
Hááát szerintem meg a talpra esett lányok a jóók akik nem ilyednek meg semmitől és nem nyávognak hogy mi lesz a műkörmükkel persze ez nem azt jelenti hogy ti férfiak nem kell kisegíteni a lány erről szó sincs haneem igenis tessék magabiztosan kiállni mellé és felvállalni a felelőséget,tessék határozott lenni nem többet állni a tükőr előtt mint a lány mert az máár igen szégyen és nem a nők helyett kell cicanadrágot hordanotok mert az meg egyedes undorító naa és a nagyképűség is gusztustalan dehogy mire azt szerintem ő maga se tudja! Szóvaaal ez a mai generáció az én szemembe egy nagy nulla! TISZTELET A KIVÉTELNEK! ÜDV.: Egy lány 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!