Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini párkapcsolat kategoriába miért normálisabbak a lányok?
pl itt egy kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
leesett az állam hogy 14-15 éves lányok milyen hosszú és normális kommentet irtak.
"Erről beszéltem,egyből támadtok itten,most ha valakinek nincs költöi vénája vagy nem rendelkezik megfelelő szókincsel akkor az már dögöljön meg?"
Szánalmas vagy. Jó szándékú segítségről hallottál már? Nem én égek, hogy nem tudok fogalmazni. Bennem lenne annyi becsület, és akarni vágyás, ha valamit nem tudok, ami alap dolog manapság, akkor veszem a fáradtságot és önállóan megtanulom és gyakorlom.
Ha te ezt támadásnak vetted az már a te egyéni szociális problémád, nem az enyém.
Drágaság, a szókincset OLVASÁSSAL lehet bővíteni! Mikor és milyen könyvet olvastál el legutóbb? :)
Nem kell ahhoz költői vénával rendelkezni, hogy az ember tudjon fogalmazni.
Iskolában erre tanítják a diákokat, ezért írnak fogalmazásokat..stb.
Ahogy sunshine is írta, egyrészt él bennük a bizonyítási vágy, talán vannak akik itt szeretnének ismerkedni, ezért sem mindegy milyen kép alakul ki róluk, mint ahogy az ide író férfiak is képesek egy kisregényt írni arra a kérdésre, hogy milyen számukra az ideális nő.
Na meg kevésbé megtörtek, tele vannak tervekkel, elképzelésekkel, a pofára esések majd pár év múlva aktuálisak.
Én is ilyen voltam, húsz évesen csak lestem, az idősebb nők cinizmusán és nem értettem miért nagyobbak az igényeik, mint nekem.
Ma már értem.
Az egyik ottani válaszadó vagyok. A saját nevemben írok, a többiek válaszáért nem vállalok felelősséget.
Annyi idős és olyan nemű vagyok, mint ahogy azt ott írtam. Nem állítottam valótlant, csak az igazat, nem is értem, hogy ez miért olyan hihetetlen. Nem keresek magamnak barátot, az egyetlen ok, amiért válaszoltam, az az volt, hogy nagyon jól volt megfogalmazva, tartalmasnak találtam, és ritkán jön velem szembe ilyen kérdés. Az volt körülbelül a második alkalom, hogy abban a kategóriában választ adtam, azóta sem, tehát nem feltűnösködök, és nem vágyok arra, hogy rámírjanak csak úgy.
Ezeket a kérdéseket nem tartom olyan szinten komolyaknak, véleményem szerint egy 14-15 évesnek simán lehet róluk véleménye. Igen, az utolsó kérdés tényleg nem az ő szintjük, de ettől függetlenül tudhat már annyit (mert attól, hogy nem csinálja, tisztában lehet a folyamattal, a következményekkel és a nehézségekkel, és nem hiszem, hogy ez baj), hogy ezt is meg tudja válaszolni.
Ennél a kérdésnél pedig szerintem azért lehetnek normálisabb, tartalmasabb válaszok, mert aki eljut odáig, hogy válaszol rájuk, az minden egyes választ kifejt, hogy ne csak egy-egy mondat legyen, és így hosszú az üzenet. Vannak szebben és nem olyan szépen megírt válaszok is, de a mondandóját mindenki kifejezte.
Igen, tudok írni, szeretek is, sokat is olvasok. A szókincsedet bármikor tudod növelni olvasással, írj fogalmazásokat, gyakorolj, és egy idő után te is meg fogod tudni fogalmazni a véleményedet. A helyesírás nehezebb, azt gyakorolni kell. Anya helyesen ír, apa a (szerintünk) legalapvetőbb szó írására is rá tud kérdezni, a bátyám sem a legjobb, én pedig olyan vagyok, mint anya. Ösztönből jön, legtöbbször tudom, hogy mi jó és mi nem, hangzásra meg tudom állapítani. Ezt nem lehet tanulni.
Bocsánat a kisregényért, de nem akartam, hogy nagy félreértések essenek, bár esélyesnek tartom, hogy ettől még fognak. A legtöbb embernek nem fog tetszeni, amit írtam, nyugodtan pontozzatok le, a legkevésbé sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!