Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini párkapcsolat kategoriába miért normálisabbak a lányok?
pl itt egy kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
leesett az állam hogy 14-15 éves lányok milyen hosszú és normális kommentet irtak.
"nem tudok,pedig idösebb vagyok"
Én ezzel a helyedben nem dicsekednék, hanem elkezdenék, mint az iskolában, fogalmazásokat írni, és gyakorolni. :)
1.A legtöbb álszent illetve meg akar felelni a környezetének. Évek óta nem jártam arra, csak totál konformista válaszok érkeznek, semmi értelme velük beszélni.
2.Nem is annyi, amennyinek beállítja magát.
Azért „normálisabbak”, mert ott még nagyon számít a megfelelési kényszer, azaz nem azt válaszolják, ami segíthet, hanem azt amit hallani akarsz!
Kivéve a köcsög hülyék, minden korosztályban vannak ilyenek.
Sokszor csak azért írnak ki kérdést gyk-ra, hogy önigazolást nyerjenek a beteges gondolkodásukban, nem azért, hogy ötleteket szerezzenek a problémájuk megoldásához. Ez nagy baj...
ma 15:15
Erről beszéltem,egyből támadtok itten,most ha valakinek nincs költöi vénája vagy nem rendelkezik megfelelő szókincsel akkor az már dögöljön meg?
ma 15:28
"hanem azt amit hallani akarsz! "
nekem öszintének tünnek
Hogyhogy nem jelentették még ezt a kérdést ezen csodaszép értékes hölgyemények, akik itt írogatnak? :)
Ha hasonló kérdést írtam ki, egyből ráizgultak a stoptábla gombra...
Ebben a kategóriában különleges nők vannak, rendkívül értékesek, fantasztikus kritikai érzékük van a férfiakkal szemben, rendkívül összetartóak, csakis a férfi lehet a hibás minden esetben, és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!