Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire tartós kapcsolat-ellenes ez a mai világ? Vannak még, akik hisznek a házasságban és képesek elköteleződni?
Figyelt kérdés
Nemrég ért véget egy tartós kapcsolatom, mert a párom nem élt eleget. Éppenséggel még én is időben vagyok, 20 éves vagyok, de úgy érzem már ha találnék valakit, aki érdemes rá képes lennék elköteleződni. Őszintén hiszek a sírig tartó szeretetben, a boldog házasságban és szeretnék nagy családot. De úgy tapasztaltam eddig, hogy mindenki a korlátlan kavarásokra utazik, a gyökértelen életmódot hajszolja. Mintha az én generációmból kiveszett volna a kitartás, a tisztelet és a megfontoltság. Érdemes komoly kapcsolatot keresni fiatalon vagy szélmalomharcot vívok?2017. ápr. 15. 13:51
11/13 anonim válasza:
Jaj kislány, majd felnősz. Minden bántás nélkül, de egy rózsaszín álom világban élsz. 20 évesen még a tanuláson járjon az eszed, ne a házasságon. Tartós kapcsolat 20 évesen, ok , az első megvolt, de ne hidd, hogy még egy és az volt az utolsó. Ha lesz belőle házasság , ha nem. Szerinted azért mert aláírtok egy papírt, az meg véd mindentől? Attól valaki jobban fog szeretni, tisztelni, megbecsülni? Azt hiszed, majd egy pasi elgondolkodik, hogy hát nemlépek le , mert papír van róla, az még is kötelez. Majd felébredsz. Egy pasi akkor majd ha maradni akar és tényleg szeret, vagy kényelemből,de mellette félre jár. Azt hiszed a nagymamáink idejében, mikor 50 évet együtt éltek, csak leptél félre, nem csattantak el pofonok a házasságban, nem volt lelki terror? Csak szégyen volt válni,a nőnek kuss volt, tűrni mindent, és titkolni mindent.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves megmondóembereknek, akik aggódnak a tanulmányi előmenetelem miatt, de említettem én egy szóval is, hogy még tanulok bárhol is...? Köszönöm a válaszokat egyébként, mindenkinek a véleménye érdekel és mérlegelem a leírtakat, de az ilyen mélyenszántó, bölcs életvezetési tanácsoktól, hogy "a tanulásra kell koncentrálni 20 évesen"-amikor 1,5 éve dolgozom, a továbbtanulás sosem volt a terveim között-, köszönöm szépen, de kíméljenek!
2017. máj. 11. 15:11
13/13 anonim válasza:
Na, ezért sem sértődött még be senki hogy többet néztek ki belőle mint ami benne van :-)
Figyelj, akkor egyszerűen: 20 évesen még butaság hosszú távra tervezni. Persze lehet vele próbálkozni, és sok sikert, de teljesen természetes hogy ilyenkor az ember még nem akarja elkötelezni magát, tanulni akar, hogy legyen normális jövője, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!