Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Ez a fiú mit akar tőlem?
#10 en teljesen megertem hogy valaki elfoglalt, de a talalka elott allandoan volt ideje visszairni, utana meg se szerdan, se csutortokon, se tegnap nem irt. Csutortokon is csak akkor, amikor en kerdeztem ra hogy van-e valami problemaja velem. Ma se beszeltunk, de mar nem is erdekel. Csak tudom, hogy allandoan a telefonjat nyomja, de hat o dolga.:)
Koszi a valaszokat!
Ha í]y van akkor más személy köti le per pill. Ez van, megesik :/
10-es voltam.
Nem tudom én nekem ahogy olvastam valahogy nem az ugrott be h a srác milyen paraszt, hanemhogy mennyire gyerekes vagy. Ez a megsértődöm és kitörlöm dolog.. Vagy az elején h mondod neki h irja meg ha nem tetszel neki. Csupa olyan kérdések amivel azt üzened neki h neked semmi önbizalmad nincs. Ő nem tartozik semmilyen elszámolással neked arról hogy tetszettél e neki vagy sem egy tali után. Meg nagyon nem szinpatikus dolog h kitörlöd majd tőle várod h legyen már jófej.
Szóval én nem sértésnek szánom hanem épitő kritikának h ha érzed h már nem ír és nem foglalkozik veled akkor inkb hagyd nem kell játszani a durcit mert az visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!