Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit tőlem vagy csak szórakozik?
lehet akart addig amíg el nem utasítottad
24F
Rosszul reagálta le a visszautasításodat, ezért sajnos közömbössé váltál számára. Általában az önbizalomhiányos és EGO-bajnok emberek viselkednek így, de egészen más a okból.
Nem biztos, hogy bármit is hibáztál, nem volt egy előre eltervezett dolog, reflex szerűen eltoltad magadtól,számára ez intő jel volt, majd jön a következő.
Szerintem akar, és ő hiszi azt, hogy te szórakozol.
Az nem derül ki, hogy csak meglepődtél és nem tudtál reagálni, vagy nem érdekel téged. Mert ha te akarsz tőle valamit, célszerű megmondani, hogy csak hirtelen nem tudtál reagálni és nincs ellenedre a közeledése.
Elég egyértelmű szituáció szerintem, hogy ezek után úgy vette, nem akarsz tőle semmit.
(Én úgy jártam, hogy adtam egy puszit a lánynak, és felkészültem rá, hogy vagy csókba fordul a dolog, vagy eltol magától. Erre elkezdett összevissza beszélni, hogy: "ugye ma szerda van?". :D Na, erre nem voltam felkészülve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!