Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért ezzel egyet? És ki nem? Miért? "Az igazi boldogság, ha szeretnek, s te viszont szeretsz. "
Én is egyetértek.
Mert ha te szerelmes vagy valakibe , és nem szeret viszont, akkor az a szerelem egyenlő a szenvedéssel.
De ha viszont szeret akkor boldogok vagytok. :)
(és ez nem csak a szerelemre értendő)
szerintem a boldogság és a szerelem nem ugyanaz..
Voltam már szerelmes úgy, hogy hiányzott a bizalom a kapcsolatban, voltam már úgy szerelmes hogy nem lehettem vele, voltam már úgy hogy nem tudtam neki elmondani de titkon szerelmes voltam..
A boldogság pedig szerintem 2féle lehet. Például édesapám azt mondja hogy neki boldog élete van összességében, ahol vannak nehézségek és örömök. Én boldognak akkor éreztem magam, mikor 1 vagy 2 hétig vagy egy hónapig nem hiányzott semmi.. mindent teljesnek éreztem ott és akkor, és úgy éreztem hogy minden rendben..
A kettő viszont összefügghet :) mert ahhoz hogy teljesnek érezd magad az kell hogy szeressenek téged, ezáltal a szived "másik felét" betöltsék. Ha csak te szeretsz, akkor az nem boldogság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!