Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki ért ezzel egyet? És ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Ki ért ezzel egyet? És ki nem? Miért? "Az igazi boldogság, ha szeretnek, s te viszont szeretsz. "

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 17:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én ezzel egyet tudok érteni.
2010. máj. 13. 17:54
 2/17 A kérdező kommentje:
és miért?...lécci kicsit bővebben...
2010. máj. 13. 17:55
 3/17 anonim ***** válasza:

Van egy mondás...mi szerint "Az egyoldalú szerelem, nem szerelem!"

Nem tudom, szerintem nem lehet megfogalmazni egyszerűen, hogy mi a boldogság...

Ez egy nagyon összetett dolog...

Van aki plátói szerelemmel is boldog..., elfogadja, hogy nem viszonozzák, s örül a szerelmének, hogy egyáltalán létezik...

Szerintem ez szubjektív dolog, tehát kinek mi a boldogság, ki mivel elégszik meg...:)

2010. máj. 13. 18:00
 4/17 anonim ***** válasza:
én is
2010. máj. 13. 18:01
 5/17 anonim ***** válasza:

A biblia szerint az igazi boldogság Krisztusban van, azaz az ő tanításai alapján kell élni és megleled.

Mások szerint sok dolog kell hozzá: pénz, barátság, hit, szerelem...

Szerintem is ez a dolog nem szűkíthető le csak a szerelemre. Megmagyarázni nem nagyon tudnám, főleg mivel kapcsolatban élek, így kicsit elfogult lennék.

De szerintem biztos, hogy nem feltétlen kell az igazi boldogsághoz az, hogy valaki szeressen.

2010. máj. 13. 18:05
 6/17 A kérdező kommentje:
Én alapjában úgy gondolom, hogy a boldogságot mi magunk kell megteremtenünk, nem pedig valamitől vagy valakitől várnunk.
2010. máj. 13. 18:10
 7/17 anonim ***** válasza:
én akkor vagyok boldog,amikor egy hajléktalan ismerősömön segítek,hetente kábé adok neki száz forintot,és amikor látom,hogy elmosolyodik,nekem ez az egyetlen mosoly minnél többet ér.
2010. máj. 13. 19:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Kérdező / tegnap 17:55:

"Ó, ennyi csak, mi tudható: szeretni kell, s szeretve lenni jó!"

Kifejteni nem tudom. Ezt érezni kell. Bár barátnőm azt mondja, hogy ahhoz, hogy értékelni tudjuk a viszont szeretetet, ahhoz egyszer át kell élnünk egy olyan szerelmet, amiben ez nincs meg.

2010. máj. 14. 15:24
 9/17 anonim ***** válasza:
58%

"A kérdező kommentje:

Én alapjában úgy gondolom, hogy a boldogságot mi magunk kell megteremtenünk, nem pedig valamitől vagy valakitől várnunk."

Ez mind szép és jó,de hazudik-szvsz-aki azt állítja,hogy totál egyedül is lehet boldog.Pl a munkája,vagy a sikerei miatt.Akkor beszélünk kerek egészről,amikor mindezek mellett van egy szeretetteljes társ melletted,akivel ugyanúgy szeretitek egymást!Mindez az ember fizikai és lelki szűkségletein alapszik:)

2010. máj. 16. 18:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek ezzel de sajnos sokan nem igy gondolják, inkább a lányokkal értesse már meg valaki.. mert én ott tapasztalom azt h nem veszik komolyan a barátjukat, mindig csak a jobbat keresik és képtelenek leragadni vki mellett!
2010. máj. 16. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!